Prof. Dr. Esin ŞENOL – Ankara – Nezle – Grip – Ateş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ankara Prof. Dr. Esin ŞENOL - Nezle - Grip - Ateş

Prof. Dr. Esin ŞENOL, Ankara şehrinde nezle, grip ve ateş gibi hastalıkların tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Prof. Dr. Esin ŞENOL, yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. Deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Prof. Dr. Esin ŞENOL, hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunarken uygun fiyat politikalarıyla da dikkat çekmektedir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan kuruluş, sağlık hizmetlerini her kesime ulaşılabilir kılmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
Prof. Dr. Esin ŞENOL'i tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Hastalarına en iyi tedaviyi sunmayı amaçlayan kuruluş, sağlık sorunlarınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Prof. Dr. Esin ŞENOL – Ankara – Nezle – Grip – Ateş Yorumlar - 1

user127489

Ankara Prof. Dr. Esin Şenol'a nezle ve grip şikayetlerim için gittim. Kendisi çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde bana detaylı bilgi verdi ve her adımda beni rahatlattı. Ateşim düştü ve şikayetlerim hızla geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Mustafa yeler

Mustafa yeler

İnsan olmayı öğrenememis aşırı derece saygısız ve bencil böyle insanlarla karşılaşan herkese sabır diliyorum... Sağlıkçı bi insan nasıl sağlık yüzü görmeyin diye beddua eder rezalet cidden....

2024:01:13 10:43:10
ggg karacan

ggg karacan

Güleryüzlü, gerek bilimsel açıdan gerekse insani açıdan çok iyi bir hocadır. Bilgi ve tedavisine güvenebileceğim ender hocalardan biridir.

2024:01:17 19:22:28
nihal harzem

nihal harzem

Covid olduğumuzda tereyağı yesek geçer mi Canan Hoca'ya soralım diyen takipçisine İyi fikir diyerek cevap vermiş.Siz ve takipçimize kalp dostu omega 3 zengini margarini öneriyorum.Canan Hocamızın Karatay sözü, namus sözüdür.Hicbir şirketin, örgütün temsilciliğini,sözcülüğünü yapmamaktadir.Haddinizi bilerek Canan Hocanın adını ağzınıza almayınız.

2023:08:19 16:18:22
Salih Özkaya

Salih Özkaya

Bir tanıdığım muayene için gitti. 10 dk'sı 2500 TL. Muayene de etmemiş. Yazık gerçekten!

2023:12:14 12:06:30
Gamze Gül Saygılı

Gamze Gül Saygılı

Saygıdeğer hocam ile daha önce görev yaptığım kurumda çalışma şansım olmuştu. Hastalarından çalışma arkadaşlarından nezaketini esirgemeyen, Hastası için olumlu olabilecek her girişimi araştıran bir hekim. Gerekli durumda gözüm kapalı kendimi emanet edebileceğim bir bilim insanı kendisi. 🌸

2022:02:08 22:58:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–19:30
  • Salı 16:00–19:30
  • Çarşamba 16:00–19:30
  • Perşembe 16:00–19:30
  • Cuma 16:00–19:30
  • Cumartesi 09:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı