Metabolic Balance | Dr. Salih Eken

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 66 Yorum Ekle

Ankara Metabolic Balance | Dr. Salih Eken

Metabolic Balance | Dr. Salih Eken, Ankara şehrinde sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü konularında hizmet veren bir kuruluştur. Dr. Salih Eken liderliğindeki uzman ekip, bireylerin metabolizmalarını dengede tutarak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmaktadır.

Tarihçe

Metabolic Balance | Dr. Salih Eken, yıllardır beslenme ve sağlık alanında çalışmalar yapan Dr. Salih Eken tarafından kurulmuştur. Kendi geliştirdiği Metabolic Balance programı ile birçok kişiye sağlıklı beslenme konusunda rehberlik etmiştir.

Fiyat Politikası

Metabolic Balance programının fiyatı kişiye özel olarak belirlenmektedir. Programın detayları, danışmanlık hizmetleri ve takip süreçleri göz önünde bulundurularak uygun bir fiyatlandırma yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kişiselleştirilmiş beslenme programları
  • Uzman danışmanlık hizmetleri
  • Metabolizmayı dengeleyici etkili yöntemler
  • Sağlıklı kilo kontrolü
Metabolic Balance | Dr. Salih Eken'i tercih etmeniz için sağlıklı beslenme konusunda uzman bir ekip tarafından desteklenirken, kişiye özel hazırlanan programlar ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Metabolic Balance | Dr. Salih Eken Yorumlar - 1

user127424

Ankara Metabolic Balance kliniğinde Dr. Salih Eken ile tanıştım ve kendisinden çok memnun kaldım. Profesyonel yaklaşımı, ilgisi ve tecrübesi sayesinde sağlıklı beslenme konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.

2 Nisan 2024
bilgen Tekgümüş

bilgen Tekgümüş

Gitmeyin.Doktor olduğundan bile emin değilim.Boyun fıtığı kaynaklı el uyuşması şikayetiyle bir tanıdığın tavsiyesi ile gittim.Muayene 3 dakika sürdü. 4 bin tl ilk bir makineyi yalandan üzerinizde gezdiriyor. Bu ne deyince mr cihazının daha gelişmişi diyor. Kendince teşhis koyuyor.Hallederiz bunu deyip 1 kutu hap ve iğrenç kokulu bir krem verip 1 hafta sonraya randevu veriyor.Ne yapacağız 1 hafta sonra deyince kanını alıp “kök hücre” tedavisi yapacağım sonra da fıtığı yerine oturtacağım diyor. 4.000 tl mi aldı. 1 hafta sonra gittim kan aldı. Hocam bu kök hücre olamaz prp mü dedim yok akıllı plazma dedi. Akıllı plazmada prp de bile kanın en az 3 saat işlemden geçmesi gerekirken 5 dakika sonra hadi dedi gel.Kanı da tek koldan alamadı kan bile alamıyor yani.Aldığı ve işlemden geçirdiğini iddia ettiği kanı rastgele iğneleri batırarak 3 saniye içinde enjekte etti. Ben bir şey enjekte ettiğime bile inanmıyorum çünkü batırıp batırıp çekti. Arkasından fıtığı oturtmasını beklerken hadi gidebilirsin dedi.E fıtığı oturtacaktınız dedim. Unutmuş muhtemelen söylediği şeyi onu haftaya yapacağız dedi.Bastırdığı iğnelerde. Hiç bir fayda görmemiş olmama rağmen gideyim dedim. Sonraki hafta bir daha gittim.Beni fizik tedavide boyun fıtığı için verilerin elektrona bağladı. Sonra o iğrenç krem ile masaj yaptı.Ben hiç bir fayda görmedim deyince sen haftaya sa gel dedi.Haftaya gittim cumartesi öğleden sonra kapıdan geri döndüm kapalıymış.Kızılay trafiği otopark parası da cabası…1 kere gidip 15 dakikaya çözeceği sorun 1,5 ay sürdü ve küçücük bir fayda görmedim.4.000 tı de paramı aldı. Lütfen inanmayın gitmeyin hem vaktinize hep inancınıza hem paranıza yazık.

2023:10:14 12:54:29
Asena D

Asena D

Sizi canı gönülden dinleyen, uygulayacağı tedavileri açıklayan, güven veren, çok kibar ve sakin bir hekim Salih Bey. Fibromyalji hastasıyım ve tedavilerden sonuç alıyorum.

2022:06:09 10:18:18
Tamer Kkc

Tamer Kkc

Boyun fıtığı şikayetlerim için manuel terapi ve akupunktur tedavisi aldım hocadan. 3 seansda geçer dedi. Yapılan işlemler fiyat olarak çok uygun geldi denemek istedim fakat gördüm ki profesyonellikten hasta tabib ilişkisinden uzak ticarethane işi şeklinde iş yapılıyor. Nerde fıtıklaşma var bakılmadan manuel terapi uygulandı sadece 1 dakika. Hiç bişey değişmedi hocam agrım aynı dedik bir sonraki seansta geçer krem sürün dendi. Her seferinde bir sonraki seans ve ilgi alaka sıfır. Sağlık işini ticrarethaneye döken bir yerden ziyade işi hekimlik olan yer araştırmanızı tavsiye ederim.

2021:07:12 08:17:32
Zeynep Sare

Zeynep Sare

Boyun ve sırt ağrılarım sebebiyle manuel terapi uygulaması yapıldı. Fakat manuel terapinin böyle uygulandığını hiç sanmıyorum daha sonrasında bir fizyoterapiste gittiğimde yapılan uygulamayla çok farklıydı fizyoterapist bazı mobilizasyonlarla bazı manevralar yaptı ve cidden çok rahatladım fakat burada yalnızca 1 dk gibi kısa bir süre tabiri caizse ovup gönderdiler hiç faydasını görmedim

2022:03:27 04:50:09
Bahar Benli

Bahar Benli

Doğal tedaviler sabır gerektiren bir süreçtir..Ülseratif kolit hastalığımı kademe kademe tedavi etti,beslenmenin önemini daha iyi anlayacaksınız!Benim tedavim nerdeyse 10 sene sürdü.. Buradan Salih hocamın şahsına teşekkür ederim.Bende emeği çok..Allah razı olsun.

2021:11:06 18:08:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı