Doç. Dr. Coşkun Şimşir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Doç. Dr. Coşkun Şimşir

Doç. Dr. Coşkun Şimşir, Ankara şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. Uzman kadrosu ile hastalara çeşitli tıbbi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Doç. Dr. Coşkun Şimşir, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Doç. Dr. Coşkun Şimşir, hastalarına uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, yapılan işleme ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Doç. Dr. Coşkun Şimşir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca hasta odaklı hizmet anlayışıyla da dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Doç. Dr. Coşkun Şimşir Yorumlar - 1

user127406

Ankara Doç. Dr. Coşkun Şimşir Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

2 Nisan 2024
selen özonur

selen özonur

Nereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum ama önceliğim Teşekkürle başlamak ☺️.. tatlı oğlumuzu dokuz ay boyunca en güzel şekilde takip eden canımız doktorumuz sonunda onu bize kavuşturdu.. Bana göre doç. Dr. Coşkun şimşir İşinin en ehli, en tutkulusu, en sempatiyi en bilgilisi ve titizi .. Çankaya Liv hospital sağlık hastanesindeki kadın doğum ve yeni doğanda bizimle ilgilenen bana prensesler gibi bakan tüm ekibe çok ama çok teşekkür ederim.. En güzel günümüzü unutulmaz kıldınız .. 🙏🏻

2023:12:13 19:34:46
gülşah karaköse

gülşah karaköse

Hamilelik ve doğum sürecinin tamamını Sn. Çoşkun ŞİMŞİR doktorumuzla tamamladık. Bu süreçte kendisi ve ekibinin göstermiş olduğu destek ve özveri sayesinde her anne baba için oldukça önemli olan bu dönemi sağlıkla ve sorunsuz olarak tamamlayabildik. Kendisine ve ekibine tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz.

2024:01:19 18:33:44
Atakan Alagöz

Atakan Alagöz

Eşimin hamilelik sürecinde, Coşkun Hoca'dan doğum paketi aldık. Gerek doğum gerek hamilelik sürecini çok kolay ve konforlu şekilde atlattık. Zaman farketmeksizin, gece gündüz Coşkun Hoca hep yanımızda oldu. Doğumumuzda Coşkun Hoca sayesinde çok kolay geçti. Açıkçası bu kadar kolay ve sorunsuz olacağını beklemiyorduk. Doğum paketi, her muayenede 4d ultrason ve çoğu yerde bulunmayan ve para ile extra alınan detaylı ultrason gibi birçok şeyi kapsıyor. Yine aynı süreci yaşıyor olsak yine Coşkun Hocayı tercih ederiz ve herkese öneririz.

2023:12:05 07:20:23
Leyla KIZILTAŞ

Leyla KIZILTAŞ

2012 yılında ilk hamileliğimde tanıştığım ve sonrasında başka bir doktor olasılığını bitirdiğim hekimdir kendisi. 2013 ve 2021 doğumlu iki oğlumda da Coşkun hocamın takibindeydim. Iki hamilelik sürecinde de dokuz ay boyunca her an rahatlıkla ulaşabildiğim, bilgisinden ve ilgisinden oldukça memnuniyet duyduğum, ve ardından korktuğum doğum sürecini çok rahat bir şekilde gerçekleştiren sayın doktorum iyi ki siz çıktınız karşımıza iyi ki tanıdık sizi. Geç kalınmış bir teşekkürü borç bilirim...

2023:11:17 19:14:41
gülden aydın

gülden aydın

Coşkun hocayla 2015 yılında kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde yolumuz kesişti. Zorlu gecen 9 aylık sürede tecrübesini, güvenirliğini herzaman hissettirdi.Bilgi ve tecrübesi ile bize umut oldu. Coşkun hocaya çok teşekkür ederim.

2023:11:23 20:05:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı