Op. Dr. İrfan TARHAN Jinekolog / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı / Genital Estetik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Ankara Op. Dr. İrfan TARHAN Jinekolog / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı / Genital Estetik

Op. Dr. İrfan TARHAN, Ankara şehrinde bulunan bir jinekolog, kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Aynı zamanda genital estetik konusunda da hizmet vermektedir.

Op. Dr. İrfan TARHAN'ın kliniği, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Kadın sağlığı konusunda geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

  • Jinekolojik muayeneler
  • Doğum kontrolü
  • Genital estetik uygulamaları
  • Kadın hastalıkları tedavileri
Op. Dr. İrfan TARHAN'ın kliniği, alanında uzman doktorları ve modern tıbbi ekipmanları ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ve profesyonel yaklaşımıyla tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Op. Dr. İrfan TARHAN Jinekolog / Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı / Genital Estetik Yorumlar - 1

user127381

Op. Dr. İrfan TARHAN'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Kendisi son derece ilgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Genital estetik konusunda da oldukça başarılı bir şekilde hizmet veriyor. Kendisine güvenebilirsiniz.

2 Nisan 2024
Eti Puffy

Eti Puffy

7yil önce çocuğumun olmasına vesile olan bir doktor imkanım yetmediği için doğumunu kendisine yaptıramadim belki eminim beni hatırlar dış gebelik vakası ardından hamile olmam sizi çok seviyorum oğlumu size getirmeyi çok istiyorum

2023:08:26 03:09:05
Büşra Önal

Büşra Önal

Keşke 1000 tane yıldız olsaydı da hocama verseydim… öyle ki memnun kaldım kendisinden. Ofisi,yanındaki çalışan hanımefendi öyle ilgili öyle güleryüzlü ağırladılar ki bizi gerçekten kendilerine çok çok teşekkür ederim. Çok hijyenik bir ofisti gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. İyiki böyle hekimler var🙏🏻 Allah sizleri başımızdan eksik etmesin inşallah…

2022:03:09 13:55:33
Esra Baskal

Esra Baskal

Dr.irfan bey gayet ilgili, alakalı, güleryüzlü muayenehane tertemiz ve bakımlı kendisinin de işine ne kadar önem verdiği ortada artı işin de profesyonel bir hekim kendisine çok teşekkür ediyorum yıllar öncesinden de muayene için gittiğim de memnun kalmıştım bugün ise muayene öncesi içimde korku, endişe, tedirginlik vardı dr irfan beyle konuşunca uçtu gitti anestezi uzmanı ve hastayı karşılayan hanımefendiler gayet nazik, kibar ve ilgililer kendilerine de çok teşekkür ediyorum buradan.

2022:10:05 11:52:05
Tugce Akoz

Tugce Akoz

Hem ekibi hem de kendisi mükemmel bir doktor. Sağlığınızı emin ellere teslim edebileceğiniz güvenilir,hijyenik bir yer.

2023:01:31 09:06:20
Hulya Gezer

Hulya Gezer

İşine ve konusuna hakim, hastasini dinleyen ve gerektigi gibi yonlendiren, guleryuzlu ve hastasini onemseyen Dr. Irfan bey'e cok tesekkurler.

2023:04:17 14:45:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı