Burun Estetiği (Rinoplasti) Ankara Fiyatları – Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Kepçe Kulak, Göz Kapağı, Gamze Estetiği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Ankara Burun Estetiği (Rinoplasti) Ankara Fiyatları - Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Kepçe Kulak, Göz Kapağı, Gamze Estetiği

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Ankara'da burun estetiği (rinoplasti), kepçe kulak, göz kapağı ve gamze estetiği gibi estetik cerrahi hizmetleri sunan bir kuruluştur.

Tarihçe

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, uzun yıllardır estetik cerrahi alanında deneyim sahibi bir cerrah olup, Ankara'da birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir. Hastalarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Ankara burun estetiği (rinoplasti) fiyatları ve diğer estetik cerrahi operasyonların fiyatları, hastanın ihtiyaçlarına ve operasyonun karmaşıklığına göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir cerrah ekibi
  • Modern ve güvenli cerrahi teknikler
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Op. Dr. Eda Çabuk Horoz'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı, deneyimli cerrah ekibi ve hastalarının memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sizlere en iyi estetik cerrahi hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Burun Estetiği (Rinoplasti) Ankara Fiyatları – Op. Dr. Eda Çabuk Horoz, Kepçe Kulak, Göz Kapağı, Gamze Estetiği Yorumlar - 1

user127357

Op. Dr. Eda Çabuk Horoz'a Ankara'da burun estetiği yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Hem operasyon öncesi hem de sonrasında ilgisi ve profesyonelliği beni çok rahatlattı. Kendisine güvenerek estetik operasyonumu gerçekleştirdim ve sonuç harika oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2 Nisan 2024
Dicle Sahin

Dicle Sahin

Yaklaşık 2 ay önce Eda Hocama burun estetiği ameliyatı oldum. Kalın derili birisi olarak burun ameliyatımı yapabilecek doktor seçmekte çok zorlanıyordum. Sosyal medyada Eda Hanımın hastalarının değişim süreçlerine şahit olduktan sonra görüşmeye gittim. Görüşmede bana ameliyat sürecini ve ameliyattan sonraki süreci, tüm prosedürleri ve riskleri çok şeffaf şekilde anlattılar. Görüşme sonrası ameliyatımı Eda Hanımın yapmasına karar verdim. Ameliyattan sonraki süreçte hiç ağrı problemim olmadı sadece 2 hafta ödem problemi yaşadım ancak o da beklediğimizden daha çabuk geçti. Eda hanımın ameliyat sonrası dönemde kusursuz bir takibi var, kontrollerin sık yapılıyor olması sayesinde burnumla ilgili herhangi bir problem yaşamadım. Bu ameliyat benim için çok önemliydi ve doktorum tam da istediğim doğallıkta bir buruna sahip olmamı sağladı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

2023:12:04 06:52:28
Ayse Gizem Ersen

Ayse Gizem Ersen

Rhinoplasty ameliyatımın üzerinden bir yıl geçti ve burnumdan memnunum. Sürecin başında tüm riskler ile ilgili bilgilendirildim, burun ve cilt yapımın nelere uygun olduğu ve olmadığı hakkında bilgi sahibi olarak ameliyata girdim. İlk görüşme esnasında aşırı istekli olmama rağmen Eda hocam tarafından sağlıklı bir şekilde tekrar düşünmek için gönderildim ki bence bu çok kıymetli. Ameliyat sonrası çok ağrım şişliğim veya morluğum olmadı. Eda hanımın sekreteri tarafından ilaçlar konusunda detaylı bir şekilde bilgilendirildim, sorularım hep kısa sürede yanıtlandı. Burnumun şekli istediğim gibi yapıldı ve nefes konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Bu bir yıllık süreçteki ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum.

2024:01:07 08:33:06
canser yıldız

canser yıldız

1 hafta önce rinoplasti operasyonu geçirdim . Eda hocamı, arkadaşımın tavsiyesi üzerine instada takip ettim ve uzun bir süre paylaşımlarını gözlemledim. Tam benim istediğim gibi yüze göre doğal bir burun yapıyordu. Eda Hocamın yanına ön görüşmeye gittiğimde benim istediklerimi ve kendi önerilerini şeffaf bir biçimde konuştuk burun şeklime göre nasıl yapacağını ( hangi burun yapısının benim yüzüme uygun olup olmayacağını söyledi ) çok açık anlaşılır biçimde değerlendirdik. Karar verdikten sonra ameliyat oldum. Kavisli ve eğri burun yapım vardı ve burun deliklerim eşit değildi. Ameliyattan sonra 2. Ve 3. günde ödemliydim daha sonra şişkinliklerim indi. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde ne morluk nede şişliğim vardı , sadece burnumda azıcık ödem vardı. Bu karar verme sürecinden ameliyat olduktan sonraki süreçte hocamla sürekli iletişim halindeydik çok nazik ve ilgiliydi. Hatta 2.günde gece 12 de soruma geri dönüş sağlayıp beni bilgilendirdi. Her süreçte gece gündüz demeden durumumu takip ettiği için ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim 🫶

2024:01:03 22:33:23
Ecem Ünal

Ecem Ünal

Eda hocami sosyal medya sayesinden bulmustum ve 4 ay once rinoplasti ameliyatimi oldum. Ameliyat oncesindeki gorusmelerimizde benim isteklerimi anlamaya çok ozen gosterdi ve bu sayede hayalimdeki gibi olan, dogal burnuma kavusmus oldum. Butun surec boyunca hem ameliyat oncesinde hem de ameliyat sonrasinda Eda hocam ile iletisimimiz asla kesilmedi, yurt dısında oldugumdan online bir sekilde beni kontrol etmeye ve ilgilenmeye devam etti. Her sey için cok tesekkur ederim hocam, iyi ki sizinle yollarimiz kesisti.

2023:12:15 11:31:58
Kübra Nur Doğan

Kübra Nur Doğan

Burun ameliyatımı eda hocamda oldum. Daha öncesinde başka doktorlarla da görüştüm kaba taslak bi çizim gösterip yolluyorlardı güven vermiyorlardı ama Eda hocanın ilgisi doğruculuğu ve açıksözlü oluşu bana çok güven verdi. Ameliyat sürecim çok rahattı ağrı morluk hiçbir şey yaşamadım sadece hafif bi şişlik vardı. Burnum çok kalın derili, esnek ve büyüktü bu kadar zor bi burnun bile üstesinden geldi sonuçtan aşırııı memnun kaldım. Kesinlikle aldığım en doğru karar diyebilirim🥰

2024:01:02 16:54:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı