Op. Dr. Yasin Uçar – Hemoroid, Kıl Dönmesi, Makatta Yırtık ve Akıntı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Ankara Op. Dr. Yasin Uçar - Hemoroid, Kıl Dönmesi, Makatta Yırtık ve Akıntı

Op. Dr. Yasin Uçar, Ankara şehrinde hizmet veren bir proktoloji uzmanıdır. Hemoroid, kıl dönmesi, makatta yırtık ve akıntı gibi anorektal problemler konusunda uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Op. Dr. Yasin Uçar, uzun yıllardır proktoloji alanında çalışmaktadır ve birçok hasta tarafından tercih edilen bir uzmandır. Ankara'da bulunan kliniğinde modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için fiyatlarımız oldukça rekabetçi ve uygun seviyededir.
  • Hastalarımızın bütçelerini düşünerek ödeme kolaylıkları sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir proktoloji doktoru tarafından hizmet verilmesi.
  • Modern teknoloji ile donatılmış klinik ortamı.
  • Hastaların gizliliğine ve konforuna önem verilmesi.
Op. Dr. Yasin Uçar'ın kliniği, anorektal problemler konusunda uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Hastalarımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman önceliğimizdir. Bizimle iletişime geçerek profesyonel hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Op. Dr. Yasin Uçar – Hemoroid, Kıl Dönmesi, Makatta Yırtık ve Akıntı Yorumlar - 1

user127300

Op. Dr. Yasin Uçar'a hemoroid, kıl dönmesi, makatta yırtık ve akıntı sorunlarıyla başvurdum. Kendisi çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Sonuç olarak sorunlarımdan kurtuldum ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
türkan babacan

türkan babacan

Devlet hastanesine atanıp muayenesini kapattığını, randevu saatinde muayenehanesine gittiğimizde ( bina görevlisinden) öğrendik. Doktor takvimi sitesi ilgilenmiyor, doktor bey de sağolsun ilanını kapatmamış. Ta uzaktan yanına gelmiştik, mağdur etti hastasını maalesef.

2023:03:04 18:40:13
Harun Oruç

Harun Oruç

Yıllardır sağlık sektöründeyim bu kadar işine bağlı ve hastasıyla ilgili cerrahisi çok güzel doktor bulmak çok zordur kesinlikle tavsiye ederim

2022:05:30 11:56:54
Zeynep Guven

Zeynep Guven

2021:12:23 23:33:27
S U

S U

2021:08:18 11:21:06
Yasin uçar

Yasin uçar

2020:07:02 14:53:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı