AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı Tunalı Ankara Invisalign Ortodonti Gülüş Tasarımı Ortognatik Cerrahi Lazer Protez Lamina

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 50 Yorum Ekle

Ankara AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı

AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı, Ankara'nın Tunalı semtinde hizmet veren öncü bir diş sağlığı merkezidir. İşletmemiz, modern teknolojiyi kullanarak en kaliteli diş implantları, invisalign ortodonti, gülüş tasarımı, ortognatik cerrahi, lazer protez ve lamina uygulamalarını sunmaktadır.

Tarihçe

AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı, 2005 yılında Dr. Ayşe Aykaç tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vererek güvenilir ve kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Diş implantları için uygun fiyatlar
  • Invisalign ortodonti uygulamalarında esnek ödeme seçenekleri
  • Gülüş tasarımı ve lamina uygulamalarında rekabetçi fiyatlar

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Kaliteli malzemeler ve ekipmanlar
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı, hastalarının memnuniyetini ve sağlığını ön planda tutarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Modern teknolojiyi kullanarak, güvenilir ve kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunan işletmemizi tercih ettiğinizde, gülümsemenizin güzelliğine ve sağlığına önem verdiğinizi gösterirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı Tunalı Ankara Invisalign Ortodonti Gülüş Tasarımı Ortognatik Cerrahi Lazer Protez Lamina Yorumlar - 1

user127183

Ankara AYKAÇ Diş İmplant ve Ağız Sağlığı kliniği gerçekten çok profesyonel bir hizmet sunuyor. İmplant tedavimde çok memnun kaldım, işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar. Diş hekimleri çok ilgili ve deneyimli. Tunalı Ankara Invisalign Ortodonti hizmeti de çok başarılı, Gülüş Tasarımı konusunda da ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ortognatik Cerrahi işlemlerinde de güvenilir bir adres. Lazer Protez ve Lamina uygulamalarında da son derece başarılılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Zeynep Sezer Balkanli

Zeynep Sezer Balkanli

30-35 yıldır ve bugün hala en güvendigimiz adres. 90'larda çocukluk tedavilerim, 20'lerimde 20 yaş dişlerim derken şimdi de gereken tüm uygulamalar için en doğru yerde hissediyorum kendimi...

2024:01:09 18:59:07
Reina 123

Reina 123

Aynı gün gittiğim 4. diş hekimi olan Durmuş bey 1 haftadır geçmeyen ağrılarıma doğru tanıyı koyup çözümünü buldu. Aletleri teker teker tanıtıp yapacağı işlemleri usanmadan anlattı ve psikolojik destek de sağladı. Ağlaya ağlaya gittiğim klinikten işlem sonrası gülerek çıktım. Bir saniye bile düşünmeden bu kliniğe gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

2019:05:10 21:15:31
seda taş

seda taş

alt sağ tarafımın diş etinde bulunan kemik yapısının 5-6 mm erimesinden dolayı azı dişimde bir apse oluştu.doktorum antibiyotikten sonra dişin çekilip yerine implant yapılması gerektiğini söyledi.fiatlar ve yapılacağı süre hakkında sizden bilgi almak istiyorum.

2017:12:26 13:43:33
davut uzal

davut uzal

Randevu almadan ilk kontrol ve neler yapılacağı hakkında aynı zamanda fiyat bilgisi almak için kliniğe gittim, ilk konuşmada geliş amacımı söyledim ve bana herhangi bir muayene ücreti olacağı söylenmedi sadece randevusuz olduğumdan beklememi söylediler, sıram geldikten sonra doktor kontrolü yaptı tüm bilgileri verdi doktor beyede söyledim geliş amacımı buna rağmen çıkmadan muayene ücreti talep edildi, tabiki edilebilir politikaları böyledir ama başta bilgi verilmesi gerekli bence, bu kliniği ziyaret etmeden 3 ayrı yerden de bilgi aldım herhangi bir ücret talep etmediler hatta panoramik film çekip ücret bile almadılar o işletmenin adı ise dentapol tunalı da, diğer gezdiğim yerleri örnek verdiğimde doktor bey onların ücreti almaması kendilerine ve doktorluğa saygısızlıkları olduğunu söyledi, herneyse uzatmadan bilginize olsun hatta işletme sahibininde bilgisi olursa daha sonraki hastalarına başta bilgi verirler umarım.

2019:02:28 09:50:58
Yiğit ÇÖMEZ

Yiğit ÇÖMEZ

Mükemmel bir hizmet, temizlik ve ilgi. Gayet güler yüzlü insanlarla dolu çok sıcak bir ortam. Dişçiden çekinen biri olarak gönül rahatlı ile önerebileceğim bir yer. Kesinlikle öneriyorum yeri ve ulaşımı da çok kolay.

2019:02:07 07:59:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı