Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Park Vera Ankara

Park Vera, Ankara şehrinde bulunan lüks bir oteldir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, modern tasarımı ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Park Vera, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine en iyi hizmeti sunma amacıyla çalışmaktadır. Otel, şehrin merkezi bir konumunda bulunmakta olup, iş seyahatleri veya turistik ziyaretler için ideal bir konaklama seçeneğidir.

Fiyat Politikası

  • Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil veya dahil olmayan konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness merkezi
  • Toplantı ve etkinlik alanları
Park Vera, konforlu konaklama deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerine unutulmaz bir tatil vaat etmektedir. Şehrin merkezi konumunda olması ve çeşitli olanaklarıyla tercih edilmesi gereken bir oteldir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Park Vera Yorumlar - 1

user127112

Ankara Park Vera Büyük Mağaza, alışveriş yapabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahip bir mağaza. Mağazanın iç dizaynı oldukça şık ve düzenli. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Ancak bazı günlerde mağazada kalabalık olabiliyor ve sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2 Nisan 2024
Rıdvan

Rıdvan

Paulmarkın büyük bir mağazası var. İçeri girdikten sonra yürüyen merdivenlerden -1 katına indiğinizde ÜCRETSİZ çocuk oyun alanı var. Alışveriş yapma şartı da yok

2023:12:21 12:34:44
Mecit 08

Mecit 08

Sadece birkaç mağaza var İstanbul yolu üzerinde girişi ulaşımı kolay pratik

2023:10:08 07:23:43
ALTAN BEY

ALTAN BEY

Paulmark kimlik mağazalarından 2007 yılından itibaren hem düğün alışverişim hemde ailece alışveriş yaparız...kayıtlarda mevcuttur,ÜRÜNLER ÇOK KALİTELİ FİYATLAR NORMAL SEVIYEDE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ TAVSIYE EDERİM. FAKAT PERSONEL AŞIRI BILGISIZ.GECEN HAFTA ALIŞVERİŞ YAPTIM KASADA İSMİ BERFİN HN. bizi bir dövmedigi kaldı EROL BEY VE FATİH BEYi tanıyorum kendilerine ulaşamadım şikayetçiyim

2023:12:22 16:58:55
Leyla Erdoğan BARAN

Leyla Erdoğan BARAN

İçerisinde Paul mark mağazası var merak edip girdik. Büyük ve çok çeşitli giyim mağazası. Güzel şeyler var ama bana pahalı geldi, burdan alacağıma mavi den alırım, burdan alacağıma polo dan alırım die die boş boş gezdim. Ha güzel yani içindeki oyun parkı. Çocukları zor cıkardık.. 😬

2023:03:28 12:54:41
Ozge alaşehirli

Ozge alaşehirli

Çok büyük fiyatlar uygun ama yorucu bir yer 😃 alt katta çocuk oyun alanı yapılmış siz alışveriş yaparken çocuklarınız orada oyalanabilir ama başında biri olmadığı için oyun alanları anne babalarla dolu, çocuklara yer kalmıyor.

2023:12:04 15:34:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı