Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Ankara Dentics

Ankara Dentics, 2005 yılında kurulmuş olan bir diş kliniğidir. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diş beyazlatma gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ankara Dentics, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir. Deneyimli ve uzman kadromuz ile her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Diş tedavilerinde uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan fiyat politikası

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Temiz ve hijyenik ortam
Ankara Dentics'i tercih etmeniz için en önemli neden, sizin için en iyi diş sağlığı hizmetini sunmaya odaklanmış olmamızdır. Deneyimli kadromuz ve modern ekipmanlarımız ile her zaman en iyi sonuçları elde etmek için çalışıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Dentics Yorumlar - 1

user127069

Ankara Dentics Diş Hekimi oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir ekip. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Diş sağlığıma olan önemlerini her zaman hissettirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Levent Mirza

Levent Mirza

Ehilliği , Kaliteyi , İyi İnsanlığı , Sıhhati ve Huzuru Uzun Yıllardır bir arada Bulabildiğim, Diş Sağlığına Önem veren Herkese Gönül Rahatlığıyla ve Tüm Samimiyetimle Tavsiye Edebileceğim Örnek ve Ender bir Diş Kliniğidir Dentics.Başta Kıymetli Doktorlarım Fuat Bey ve Serpil Hanım Olmak Üzere Tüm Değerli Ekibe Sevgi Ve Saygılarımı Sunuyorum İyi ki Varsın Dentics...

2022:06:15 08:39:37
Ayderyaman

Ayderyaman

Herkese tavsiye ettiğim. Süper ötesi biri sayın Arda Gürmeriç .İşinin ehli . İyiki var.👍👍

2019:09:26 11:26:34
Can Ataol

Can Ataol

En sevdiğim diş hekimi. Hem eli çok hafif. Hem çok eğlenceli. İyi ki varsınız.

2019:10:18 07:56:43
Sinead McGuinness

Sinead McGuinness

Harika diş hekimi ekibi ve personeli. Harika iş, iyi fiyatlar ve sizi sakinleştiriyorlar. Bu uygulamayı tüm arkadaşlarıma ve aileme tavsiye ediyorum. Meslektaşlarımı uygulamaya yönlendirdim ve onlar da hizmetten ve sonuçlardan çok memnunlar

2023:05:04 19:14:18
Zeynep Bs

Zeynep Bs

Usta cerrah.

2019:11:27 07:35:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı