SMILES Dental Clinic Çayyolu Estetik-İmplantoloji-Çocuk Diş-Ortodonti Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 48 Yorum Ekle

Ankara SMILES Dental Clinic Çayyolu Estetik-İmplantoloji-Çocuk Diş-Ortodonti Kliniği

SMILES Dental Clinic, Ankara'nın Çayyolu bölgesinde hizmet veren bir diş kliniğidir. Kliniğimiz, estetik, implantoloji, çocuk diş hekimliği ve ortodonti alanlarında uzmanlaşmıştır.

2005 yılında kurulan kliniğimiz, deneyimli ve uzman diş hekimleriyle hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kliniğimiz, modern teknolojiyi kullanarak en iyi tedavi yöntemlerini sunmaktadır.

Fiyat politikamız, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, her hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak belirlenmektedir.

  • Estetik diş hekimliği
  • Implantoloji
  • Çocuk diş hekimliği
  • Ortodonti
SMILES Dental Clinic'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ve deneyimli kadromuz, modern teknolojiyi kullanmamız, uygun fiyat politikamız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, bizi diğer kliniklerden farklı kılmaktadır. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya SMILES Dental Clinic Çayyolu Estetik-İmplantoloji-Çocuk Diş-Ortodonti Kliniği Yorumlar - 1

user127039

Ankara SMILES Dental Clinic Çayyolu Estetik-İmplantoloji-Çocuk Diş-Ortodonti Kliniği Diş Hekimi oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir ekipten oluşuyor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Kliniğin hijyenik ve modern bir ortama sahip olması da beni memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Ezgi SARA

Ezgi SARA

Ankara'nın en güvenilir ve başarılı ekibi. Kızımı korkutmadan tüm cihazları hatta tüm odaları göstererek anlatarak tedavi ettiler. Hiç bir şekilde diş hekimi fobisi olmadı. Tüm ekibe teşekkür ediyoruz.

2023:09:12 07:46:43
Sami Orçun Onur

Sami Orçun Onur

7 yaşındaki oğlumuzun yaklaşık üç yıldır diş kontrollerini bu klinikteki Sezgi hocaya yaptırıyoruz. Gerek işindeki uzmanlığı gerekse de çocuklarla ilişkisi takdir edilesi. Tüm kontrollerimizde ve Çektirmemiz gereken bir azı dişimizde çok zorlu bir hasta ve hasta yakını olmamıza rağmen bize en iyi şekilde yaklaşarak tedavimizi başarıyla tamamladı. Kliniğin ortamın ve çalışanlar insanın kendini ve yakınlarını güvende hissetmesini sağlıyor. Kendilerine tekrar teşekkür eder, hem klinik hem de doktor olarak tüm çocukların denemesini öneririm.

2023:07:27 16:19:12
Seyfettin Parlak

Seyfettin Parlak

İçeriye girdiğiniz andan itibaren size verilen önemi hissetmeye başlıyorsunuz. Öyle ki deskte bulunan güler yüzlü çalışanlardan başlayarak tüm personel size nezaket ve hassasiyetle yaklaşıyor. Temizlik ve hijyen üst düzey, kullanılan her tür malzeme kalitesinden asla ödün verilmiyor.Diş hekimleri olarak her biri alanında uzman ve son derece yetkin hekimler sizin tüm diş sağlığı ihtiyaçlarınızı birlikte planlayarak müthiş bir hassasiyet ve özen içerisinde tedavilerinizi yapıyorlar. Her hekimin uzmanlık alanında çalışması mükemmel sonuçlar alınmasını sağlamakta.Diş tedavi planınızın tüm aşamalarında ve tedavi esnasında sürekli sizi bilgilendirerek iş profesyonelliklerini ve şahsınıza gösterdikleri özeni hissettirmekteler. Yaptıkları işe olan sevgileri 15 yaşındaki oğlumu da çok etkiledi ve meslek seçimini diş hekimi olmak üzerine güncelledi.Bu vesile ile tedavim için gerekli işlemleri yapan sayın Dr. Ege Bey, Dr. Ümit Bey ve Dr. Ayhan Bey'e, onları asiste eden yardımcı personele ve karşılama deski çalışanları ile oğlumun diş tedavisini yapan sayın Dr. Sezgi Hanım ve Dr. Arda Bey'e çok teşekkür ediyorum.

2022:10:18 16:55:39
Ecem Eroğlu

Ecem Eroğlu

3.5 yıl süren ortodonti tedavim yeni tamamlandı. Doktorum Arda Arısan hem işinin ehli olması hem güleryüzü ve desteğiyle bu zorlu tedavi sürecini kolayca atlatmama yardımcı oldu. Arda bey harika bir doktor, ortodonti tedavisi düşünen herkese gözü kapalı kendilerini Arda beye emanet etmelerini tavsiye ediyorum.

2023:03:15 13:24:05
Irmak Başak Kan

Irmak Başak Kan

Yıllardır bir kez olsun mutsuz ayrılmadığımız, muazzam hekimler ve harika bir ekibin bulunduğu yer. Yorumlarda henüz kapısından girmemiş kişilerin fiyat politikasına yönelik eleştirilerini şaşkınlıkla karşıladım. Zira alınan üst düzey kaliteli hizmete kıyasla günümüz koşullarında dahi fiyatlar oldukça makul kalıyor. Anlık problemlerimizi çözmekten ziyade her tedavi sonrası özenle açıklayıp ağız ve diş sağlığının önemini kavramamızı sağlayan tüm hekimlerinize, özellikle Ege Bey’e çok teşekkür ederiz :)

2022:11:15 06:15:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı