Family Smile Diş Kliniği | Ankara Çocuk Ortodonti | Ankara Uyutarak Sedasyonla Diş Tedavisi | Uzm. Dr. Dt. Cansu Oğan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Ankara Family Smile Diş Kliniği

Family Smile Diş Kliniği, Ankara'da hizmet veren öncü diş kliniklerinden biridir. Kliniğimiz, çocuk ortodontisi ve uyutarak sedasyonla diş tedavisi konularında uzmanlaşmıştır. Başhekim Uzm. Dr. Dt. Cansu Oğan önderliğinde, deneyimli ve alanında uzman bir ekip tarafından hizmet verilmektedir.

Tarihçe

Family Smile Diş Kliniği, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Kliniğimiz, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Family Smile Diş Kliniği olarak, hastalarımıza kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Tedavi süreci boyunca hastalarımızın bütçelerini düşünerek, ödeme kolaylıkları ve uygun fiyatlar sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Çocuk ortodontisi konusunda uzmanlaşmış bir ekip
  • Uyutarak sedasyonla diş tedavisi imkanı
  • Modern teknolojiyi kullanarak hizmet verme
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Family Smile Diş Kliniği, uzman kadrosu ve modern teknolojik alt yapısıyla hastalarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Siz de diş tedavilerinizde güvenilir ellere teslim olmak istiyorsanız, Family Smile Diş Kliniği'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Family Smile Diş Kliniği | Ankara Çocuk Ortodonti | Ankara Uyutarak Sedasyonla Diş Tedavisi | Uzm. Dr. Dt. Cansu Oğan Yorumlar - 1

user126983

Çocuğumun diş tedavisi için Ankara Family Smile Diş Kliniği'ne gittik ve Uzm. Dr. Dt. Cansu Oğan'a denk geldik. Çocuğumu çok iyi anlayarak tedavi sürecini yönetti ve onun korkularını giderdi. Çok nazik ve sabırlı bir şekilde işini yaptı. Çocuğumuz da kendisinden çok memnun kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

2 Nisan 2024
seçil gönen

seçil gönen

Güleryüzlü, sıcakkanlı, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımlarından dolayı doktorlarımız Cansu ve Nihan hanıma , ayrıca klinikteki tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Oğlumuzun diş tedavisine yaklaşık bir yıldır güven ve sevgi dolu bir ortamda devam ediyoruz, muayene öncesinde yaşadığımız endişe, tüm ekibin ilgisi, emeği sayesinde kliniğe girdiğimiz andan itibaren kayboluyor.

2023:04:30 10:03:30
özlem dağdevir

özlem dağdevir

Yaklaşık iki yıldır kızımın tedavi sürecine Cansu hanımla devam ediyoruz. Sürekli güler yüzlü, deneyimli ve çocuk yaklaşımı mükemmel olan bir diş hekimi. Sayesinde kızım asla dişçi korkusu yaşamadı.

2023:03:11 10:38:53
Mh Zh

Mh Zh

Cansu hanım yaklaşık 5 senedir oğullarımın diş ve ortodontik tedavilerini takip ediyor. Kendisi hem güleryüzü ve çocuğu rahatlatıcı yaklaşımı hem de profesyonelliği ile yıllardır ailemizin diş hekimi haline geldi. Çok teşekkür ediyoruz ve tavsiye ediyoruz.

2023:03:04 09:41:48
Mehmet Arslan

Mehmet Arslan

Güleryüzlü, anlayışlı personeliyle, hijyenik şartlarıyla, doktorumuz Cansu Hanımın gösterdiği olağanüstü ilgi ve samimiyetiyle, çocuğumuzun ortodontik tedavisinin emin ellerde güvenle, keyifle yapıldığı bir ortam. Bu kalitenizi korumanız dileğiyle. Çok teşekkür ederiz.

2023:03:04 10:17:32
Başar Özel

Başar Özel

İkiz kizlarim var 5 yaşında Polatlı da Çocuk diş hekimi olmadigi için uzun bi arastirma sonucunda Tavsiye üzerine cansu hoca ile iletişime geçtik çok iyi çocuklara yaklaşımı ailelere yaklasimı süper tane tane anlatip açıklayıcı bir şekilde bizleri aydinlatti ve aklımizdaki tüm soru işaretleri ni sildi İşinin ehli profesyonel bi doktor. Sedasyonlu diş tedavisi yapildi kizlarima Allah razi olsun Cansu hanimdan kızlarım anlamadi bile uyandiklarinda normal hayatlarına devam ettiler. Biz çok tedirginlik sedasyon dan dolayi ama Cansu hoca işinin ehli bi Dr. Emin olun Çocuğunuzu emanet edebileceginiz bir ekiple çalışıyorlar. Ellerine sağlıkArtik Diş Doktorumuz kesinlikle Cansu hoca👍🤲

2021:02:27 20:18:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı