Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 55 Yorum Ekle

Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ankara

Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankara şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın tecrübesiyle, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren poliklinik, güvenilirliği ve kalitesiyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri piyasa ortalamasının altındadır.
  • Tedavi fiyatları, hastanın ihtiyacına ve durumuna göre belirlenmektedir.
  • Ödeme seçenekleri ve taksit imkanları mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş dijital teknolojiler
  • Acil durum hizmetleri
Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarının memnuniyetini ve sağlığını ön planda tutarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla, diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user126764

Ankara Ankadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Yavuz Selim Kaya

Yavuz Selim Kaya

Hilal Hanım ve Sami Bey işinin ehli, son derece güvenilir ve ilgililer. Gömülü diş çekimi, kanal tedavisi gibi işlemler yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım.

2023:11:09 13:10:51
Güneri Baş

Güneri Baş

Efnan hoca ve Sami hoca herşeyden önce harika insanlar sonra mükemmel hekimler 🙏 genel anlamda çok ilgili klinik, ben 2 hocadan tedavi aldığım için ikisini tanıma şansım oldu, iyiki de tanıdım. Başka büyük bir hastanenin direk dişimi çekerek alacağı kisti, dişimi kurtararak tedavi ettiler. İyiki varsınız 🙏

2023:10:13 06:44:42
Vildan Nuray

Vildan Nuray

Vildan Kurtuluş olarak giriş yapmıştım. Bi kaç hafta önce diş filmimin mail atılmasını talep ettim hala atmadınız.. arıyorum telefonu açmıyorsunuz. Not: Sami hocadan çok memnun kaldım yaklaşımı çok güzel ben Sami hoca için sizi tercih ettim. Yapılacak işlemler konusunda ordaki başka diş hekimine yönlendirilmek hoş bir yaklaşım değil.. o yüzden dolgularımı yaptırmaktan vazgeçtim. Lütfen ücretini ödediğim diş filmimin mail atın.. oradaki danışmada bulunan hanfendi atılacağını söylemişti hala atılmadı..

2023:08:11 13:50:00
Ümit Ersan (Çiçek Doktoru)

Ümit Ersan (Çiçek Doktoru)

Konu diş ise beni bulmak mümkün değildi evet değildi ama bütün on yargılarımı Arzu hoca ve Sami hoca sayesinde yıktım hocalar ağrım olmaması açısından oldukça nazik ve anlayışlı davranıyorlar hatta ben ne olur bunuda slin demem rağmen almıyorlar dur bekle diğer taraf iyileşsin diyorlar helimlikleri yani sıra yaklaşımlarını harika vallahi bütün korkylarinizi bir kenara bırakın kendinizi Arzu ve Sami hocaya bırakın onlar sizin için en iyi olanı yapacaklardır.

2023:08:26 12:57:43
Hülya Çömlekçi

Hülya Çömlekçi

Sevgili Doktorum Efnan Hanım işinizi layığı ile yerine getirmeniz, güzel ve pozitif enerjiniz, hasta hassasiyetine özenli oluşunuz, elinizin hafifliği ve de tatlığınız ile diş sorunumu çözümlediğiniz için çok teşekkür ederim... Bilgi birikimine sahip ve bilgiyi kullanabilen diş hekimi ile karşılaşmak çok güzel, zira önceki diş hekimi tecrübelerimden kaynaklı endişelerimi yok ettiniz. Ayrıca randevularıma erken gelme gibi bir adetim var, sizin de bekletmeme gibi bir adetiniz olduğu için etkili bir tedavi yaparak çabucak tedavim bitiyor, her konu da olduğu gibi bu konuda da içtenlikle teşekkür ederim...

2022:10:08 10:26:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı