OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ – Diş Beyazlatma – Bleaching – Emax Lamina Diş -Estetik Diş – Zirkonyum -Ankara Diş Hekimi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Ankara OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ - Diş Beyazlatma - Bleaching - Emax Lamina Diş -Estetik Diş - Zirkonyum -Ankara Diş Hekimi

OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ, Ankara şehrinde hizmet veren bir diş kliniğidir. Diş beyazlatma, bleaching, Emax lamina diş, estetik diş ve zirkonyum gibi birçok farklı hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ, uzun yıllardır diş sağlığı alanında hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Emax lamina diş: 1000 TL
  • Zirkonyum kaplama: 800 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Güncel ve modern ekipmanlar
  • İleri teknoloji kullanımı
  • Özenli ve hasta odaklı hizmet anlayışı
OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla, diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir klinik olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ – Diş Beyazlatma – Bleaching – Emax Lamina Diş -Estetik Diş – Zirkonyum -Ankara Diş Hekimi Yorumlar - 1

user126749

Ankara OLİVDENT DİŞ KLİNİĞİ'nde diş beyazlatma işlemi yaptırdım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Diş hekimim çok profesyonel ve işini titizlikle yapan biri. Emax Lamina diş ve zirkonyum uygulamaları da oldukça başarılıydı. Estetik diş konusunda da gerçekten uzman olduklarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

2 Nisan 2024
gül çınar

gül çınar

Güler yüzlü başarılı ve titiz çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.Kaplamamin altındaki disimde çok ağrım vardı.birçok dişçiye gittim hepsi de fahis fiyat verip kaplamayi kaldırırken kirilabilecegini ve yeni kaplama yapmaları gerektigini söyleyerek yüksek fiyat verdiler. Ama burda kırılırsa çok düşük bir fiyata kaplamanin yapılabileceğini anlatip ağrıyan dişlerimi kanal tedavi ederek beni kurtardılar ve tedavi ücreti diğerlerinden çok daya uygundu.Yani hastaları nasıl soyariz demeyip nasıl sorunu çözeriz dediler.

2024:01:21 22:26:05
F. Er

F. Er

7 yaşındaki oğlumun diş tedavilerinin tamamını Sude Hocam yaptı. Öncesinde diş doktoruna gitmekten korkuyordu. Epey de işlemi vardı. Ama Sude Hocamın hem iyi hekimliği hem de güçlü ve tatlı iletişimi sayesinde hiç zorluk yaşamadık. Herkese tavsiye ediyorum. İlgili, guleryuzlu ve işini iyi yapan bir klinik...

2024:01:02 16:02:34
Damla Can

Damla Can

Dış temizliği ve ve bir dişime metal kaplama yaptırdım. Sonuçtan oldukça memnun kaldım. Furkan bey ve Sude hanıma ilgilerinden ve nezaketlerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

2024:01:02 20:24:20
Gözde Yilmaz

Gözde Yilmaz

İlgi alâkaları ve güler yüzlü oldukları için çok teşekkür ediyorum. İşlerinde oldukları profesyonelliklerini her şekilde belli ediyorlar. Çok memnun kaldım. 😌 Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

2024:01:18 09:42:12
Ceren

Ceren

Dün akşam önce diş taşı temizliği ardından beyazlatma işlemi yaptırdım. Normalde acı eşiğim çok düşüktür fakat iki işlemde de hiç canım yanmadı. Sude hanım ve Furkan Bey çok ilgililer. Tüm işlemleri titizlikle yaptılar. Sonuçtan çok memnunum dişlerim 3 tona kadar açıldı. Her şey için teşekkürlerr.

2023:09:05 14:45:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı