Ankara Diş Doktoru | V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği – Ankara Acil Diş Doktoru

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Ankara Diş Doktoru | V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankara şehrinde hizmet veren bir diş kliniğidir. Uzman diş doktorları ve deneyimli personeli ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern teknolojileri takip ederek, en iyi tedavi yöntemlerini uygulamaktadır.

Fiyat Politikası

Polikliniğimizde fiyatlar, yapılan tedaviye ve kullanılan malzemelere göre değişmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman diş doktorları
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Geniş tedavi seçenekleri
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak, diş sağlığını ön planda tutmaktadır. Uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile tercih edilen bir diş kliniği olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ankara Diş Doktoru | V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği – Ankara Acil Diş Doktoru Yorumlar - 1

user126640

Dişlerimdeki ağrı nedeniyle V Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne gittim. Diş hekimi çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Poliklinik temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Akif Aksen

Akif Aksen

Ofisindeki aile ortamı, müşterilerine güleryüzlü olması ve alanında uzman olmasıyla diğer diş hekimlerinden fazlasıyla ayrıcalıklı görüyorum. Tüm tanıdıklarıma tavsiye etmekle beraber iyi bir diş hekimi arayanların tereddüt etmeden gelmelerini söyleyebilirim .

2023:10:26 17:52:48
KeriM ÖzasLaN

KeriM ÖzasLaN

Gamze hanım ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır, implant konusunda başarılı bir şekilde annemin diş sıkıntısına son vererek güzel bir gülüşe imza attılar. İyiki varlar 🙌

2023:11:03 15:05:57
Sema Ercan

Sema Ercan

Nereden başlasam bilemedim. İlk girişte Buse Hanım'ın güler yüzlü karşılaması, nezaketi bir harika. Gamze hocam zaten çok ilgili ve Güleryüzlü. Furkan hocama ne desem az olur. Diş tedavisinden korkan biriyim ama Furkan hocamın şefkatle ve anlayışlı yaklaşımı süper ötesi. Sayesinde gulumseyebilecegim.Elinize ve sabrınıza sağlık hocam. Tüm personeli bir harika. İnanın abartmıyorum... İyi ki varsınız...

2023:11:06 15:42:04
global resulation port

global resulation port

"Beni Türk hekimlerine emanet edin" diyen atamızın izinde olan,Dinleyen, anlayan, çözüm odaklı, sıcak kanlı ve güler yüzlü Türk ocağı bir ortam.

2024:01:10 14:26:34
Bülent Karamuk

Bülent Karamuk

Gamze hocama implant tedavisi yaptırdım, oğlumun kaplamaları ve eşimin de dis eti tedavisini yaptı. Ailecek çok memnunuz. Güler yüzlü bir ekip

2023:11:04 11:22:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı