DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ankara

DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankara şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 2005 yılında kurulan poliklinik, deneyimli ve uzman diş hekimleriyle modern teknolojiyi bir araya getirerek hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, kurulduğu günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliğini kanıtlamıştır. Sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren poliklinik, hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Poliklinik, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan poliklinik, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknoloji ve ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi (implant, estetik diş hekimliği, ortodonti vb.)
  • Hasta odaklı yaklaşım
DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir diş sağlığı merkezidir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan poliklinik, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user126582

Ankara DentisLife Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Nisan 2024
Miyase Telli

Miyase Telli

Feray Hanım’ın bilgi ve becerileri sayesinde tedavi sürecinde emin ellerde olduğumdan bir an bile şüphe duymadım, pozitif yaklaşımı ve güleryüzü tüm bu süreçte beni çok rahatlattı.Tedavi için İstanbul’dan Ankara’ya gelecek kadar memnunum.Kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum..

2023:12:15 21:47:13
A. Noyan

A. Noyan

Mehtap Hocam implant tedavimi gerçekleştiren, son derece bilgili ve işini gayet iyi yapan bir doktor. Pozitif enerjisi ile tüm tedavi sürecini detaylı anlattı ve rahatlatıcı tekniği ile tedavi sürecini benim açımdan son derece kolay hale getirdi, bu yüzden kendisine ve güleryüzlü ekibine çok teşekkür ediyorum, başarılarının daim olması dileğiyle 🙏🏻💫

2023:11:03 09:19:57
Zeynep Ayhan

Zeynep Ayhan

DentisLife ağız ve diş sağlığı polikliniği nin ilk açıldığından beri Mehtap hocam ile tanişmam oğlumun diş tedavisiyle başladı. Mehtap hocamızın yakın ilgisi samimiyeti elinin çabukluğundan çok memnun kaldım.Bende yıllar dır diş tedavisi için gidiyorum çok memnunum tavsiye DentisLife ailesi ne teşekkürlerimi sunuyorum.

2023:11:17 14:44:38
Furkan GÖZTAŞI

Furkan GÖZTAŞI

Zirkonyum tedavim için Dr. Zeynep Tunç hanıma başvurdum. Oldukça titiz ilerleyen muayene ve tedavi sürecim sonrasında son derece başarılı bir şekilde yeni dişlerime kavuşabildim. Gerek bu süreçte gerek sonraki süreçte tarafıma gösterilen ilgi ve alaka, işini güzel yapmanın yanı sıra insanlık olarak da mükemmel bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Her şey için teşekkür ederim, minnettarım.Tek bir saniye bile düşünmeden bu kliniğe başvurmanızı öneririm.

2023:11:28 17:30:13
Mehmet Alphan Muftuoglu

Mehmet Alphan Muftuoglu

Kısaca şöyle özetlemek gerekirse kapıdan girdiğiniz andan çıkışınıza kadar güleryüzlü ve KALİTELİ hizmet. Kendilerine çok teşekkürler. 👏🏻👏🏻👏🏻

2023:12:07 05:09:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı