Ankara Avukat Ahmet Turan Bayraktutan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Ankara Avukat Ahmet Turan Bayraktutan

Ankara Avukat Ahmet Turan Bayraktutan, Ankara şehrinde hukuk alanında hizmet veren bir avukatlık bürosudur. Bayraktutan, uzun yıllardır müvekkillerine profesyonel hukuki destek sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Ahmet Turan Bayraktutan, 2005 yılında Ankara'da kendi avukatlık bürosunu kurarak hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana birçok müvekkilinin hukuki sorunlarına çözüm bulmuş ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktayız.
  • Ücretlendirme konusunda şeffaf bir politika izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çözüm odaklı hizmet anlayışı
  • Müvekkillerine bireysel ve kurumsal hukuki destek
Ankara Avukat Ahmet Turan Bayraktutan, müvekkillerine karşı dürüstlük ve profesyonellik ilkesiyle hareket ederek, hukuki sorunlarını en etkili şekilde çözmek için çalışmaktadır. Adaletin sağlanması ve müvekkillerinin haklarının korunması için her zaman yanlarında olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Ankara Avukat Ahmet Turan Bayraktutan Yorumlar - 1

user126561

Ahmet Turan Bayraktutan, Ankara'da avukatlık hizmeti veren başarılı bir avukattır. Mahkeme süreçlerindeki tecrübesi ve hukuki bilgisi ile müvekkillerine etkili bir şekilde destek olmaktadır. Kendisine danışan kişilere karşı profesyonel ve saygılı bir tutum sergilemektedir. Mahkeme süreçlerindeki başarısıyla da tanınmaktadır.Puan : 4

2 Nisan 2024
caner cambaz

caner cambaz

Gündeme ayak uyduramayan antika avukatlardan sonra genç ve dinamik kadrosuyla kayseriye ilaç gibi geldiler. Özellikle Mete Bey çok düzenli ve disiplinli bir avukat. Avukat avukat dolaştıktan sonra davamıza kısa bir sürede çözüm buldu çok minnettarız.

2018:12:06 15:24:26
Mehmet KALABALIK

Mehmet KALABALIK

Adalet uğruna, Cihan Hukumdari Fatih Sultan Mehmet Han'a elinde ki topuzu doğrultmaktan bir an bile tereddüt etmeyen Kadı Hazretlerinin 21. Yy'da ki izdüşümü olduklarına inandığım avukat kardeşlerimizin bürosudur. Dilerim istikametlerinden şaşmazlar ve ömürlerinin geri kalaninida adalet üzre geçirirler.

2018:11:20 14:42:55
Abdulkadir Barak

Abdulkadir Barak

Bi arkadaşımın önerisiyle gittim gercekten çok güzel karşıladılar. Sadece iş için değil bilgi almak danışmak için de gidebilirsiniz, genç olmaları eskilerin aksine tam bir dinamizm ve hareketlilik katmış ayrıca yeni nesile de hitap edebilmeleri çok hoşuma gitti :)

2018:11:22 11:24:51
Vildan Bayraktutan

Vildan Bayraktutan

Kayseri Avukat'in en iyi ve çalışkan hukuk bürolarından birisi. Genç avukat ekibiyle miras davamı çözüme kavuşturdukları için teşekkür ederim

2018:11:26 19:05:37
abdullah ekinci

abdullah ekinci

Kompleks durumları başarıyla sonuca ulaştıran, genç ve dinamik ekibiyle üstün çalışmalarıyla davaları lehime sonuçlandıran avukat beylere başarılar dilerim.

2018:11:21 18:41:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı