Uçak Medikal Uçak İş Giyim Ankara bayii ( Pınar Tekstil)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 48 Yorum Ekle

Ankara Uçak Medikal Uçak İş Giyim Ankara Bayii (Pınar Tekstil)

Uçak Medikal Uçak İş Giyim Ankara Bayii (Pınar Tekstil), Ankara şehrinde iş giyim sektöründe hizmet veren köklü bir kuruluştur. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

Pınar Tekstil, 2000 yılında Ankara'da kurulmuş olup, başta uçak medikal iş giyim olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla sektörde öncü bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

Pınar Tekstil, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçeneklerle müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı iş giyim ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Pınar Tekstil'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sizlere en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Uçak Medikal Uçak İş Giyim Ankara bayii ( Pınar Tekstil) Yorumlar - 1

user126358

Ankara'da bulunan Pınar Tekstil mağazasından aldığım iş giyim ürünleri gerçekten kaliteli ve dayanıklı. Personeller de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Mağazanın geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatları da beni oldukça memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
Bahar Karabulut

Bahar Karabulut

Yıllardır alışveriş yaparız eşimle çok memnunuz güller yüzlü pınar hanım tatlı dilli ile hizmeti ile çok memnun kaldığımız bi yer herkese tavsiye ederim.

2023:12:25 12:28:03
Feraye

Feraye

Kendince saçma sapan bahaneler sunup piyasa fiyatından ve internetteki fiyatından çok daha pahalıya satıyor. Satıcı kadın aşırı rahatsız edici. Her şeyden para koparmaya çalışıyor. Bu hanımefendiyle muhattap olup kazıklanacağınıza internetten uçak marka medikal kıyafet alın paranızdan ve sabrınızdan olmayın derim. İşletmeyi tercih etmenizi kesinlikle önermem (bir dost)

2023:08:29 13:42:42
Ece Ateş

Ece Ateş

Çeşit ve desen olarak çok fazla ve harika ürünler var bir önceki yorumları okuduğumda biraz önyargılı gitmiştim ama beden ve model performansı çok iyi İstanbullarda bulamadığım ürünleri buldum ve çalışanları da gerçekten çok ilgililer çay ikramları için teşekkür ederim ankaraya geldiğimde yine uğrayacağım

2023:08:30 08:14:11
Ömer Talha

Ömer Talha

İkinci bir ürünü denememe izin vermediği için alışveriş için tercih etmeyeceğim. Bunu yapma sebebi patronu mu çalışanın mı bilmiyorum.

2023:08:26 15:24:50
Ihsan Aydin

Ihsan Aydin

Gerçekten kaliteli ve nazik bir iş sahibi çok teşekkür ederim ilginizden dolayı

2024:01:12 13:37:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı