Manuka Ankara Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Ankara Manuka Mağazası

Manuka Ankara Mağazası, Ankara şehrinde sağlık ve güzellik ürünleri alanında hizmet veren bir mağazadır. Mağaza, özellikle organik ve doğal ürünler konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Manuka Ankara Mağazası, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır. Mağaza, sağlık ve güzellik alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Fiyat Politikası

Manuka Ankara Mağazası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Mağazada her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Organik ve doğal ürünlerin geniş bir yelpazesi
  • Uzmanlaşmış ve deneyimli bir ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Kaliteli ve güvenilir markaların ürünleri
Manuka Ankara Mağazası, sağlık ve güzellik alanında doğal ve organik ürünleri tercih eden müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Uzman ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Manuka Ankara Mağazası Yorumlar - 1

user126299

Ankara Manuka Ankara Mağazası, son derece kaliteli ve şık ürünleriyle dikkat çekiyor. Mağazada bulunan kıyafetlerin tasarımları ve kalitesi gerçekten çok başarılı. Ayrıca mağaza çalışanları da son derece ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimimden oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
Nisa Başpınar

Nisa Başpınar

Mağaza düzeni harika. Mükemmel şık ve rahat parçalar var kesinlikle tavsiye ederim

2023:08:30 13:31:53
Şeydanur CANİKLİ

Şeydanur CANİKLİ

Mağazanın iç dizaynı ve ürün çeşitliliği çok güzel. Gayet temiz ve ferah bir mekan. Başta Aleyna Hanım olmak üzere tüm çalışanlar çok ilgili asla siz alışveriş yaparken rahatsız etmiyorlar. Sürekli yeni ürünler geldiği için ayda en az 2 kez uğramalısınız 🤍

2023:11:19 09:23:02
Zeynep Sena Tümer

Zeynep Sena Tümer

Bu mağazayı gerçekten çok ama çok seviyorum. Çalışanlar çok nazik ve ilgili özellikle çalışanlardan biri ( Gul aleyna şahin) çok güler yüzlü nazik ve ilgili bir çalışan. Beni mağazaya daha çok bağımlı hale getirdiler diyebilirim :D ürünlerin kalitesi hakkında söylenecek birşey zaten yok hepsi çok çok iyi. Çalışanlarda bu kadar iyi olunca favori mağazam haline geldi. Herşey için teşekkür ederim 🫶🏼

2023:11:23 17:18:55
Tugce Ozer

Tugce Ozer

Manukanın internet sitesinden aldığım ürünün hatalı çıkması sonucu değişimi sağlandı ve gelen ürünün bedeninde sıkıntı yaşadım. Bu sebeple manukadan ürünün tekrardan değişimini ya da iadesini talep etmeme rağmen hiçbir geri dönüş alamadım şu anda etiketli ve hiç kullanamayacağım bir ürün elimde kaldı. Manukanın müşteriye bu kadar yardımcı olmaması beni bu markadan uzaklaştırdı. Bir marka her şeyden önce müşteri memnuniyeti için çalışmalı diye düşünüyorum.

2024:01:09 22:27:54
Tuğba Er

Tuğba Er

Mağaza temiz ve ferah , dizaynı olması gerektiği gibi aradığımı hemen bulabildim ayrıca personeller güler yüzlü ve ilgili keyifle alışverişimi gerçekleştirdim bundan sonra devamlı gideceğim bir mağaza..🫶

2023:11:11 10:39:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–20:00
  • Salı 10:00–20:00
  • Çarşamba 10:00–20:00
  • Perşembe 10:00–20:00
  • Cuma 10:00–20:00
  • Cumartesi 10:00–20:00
  • Pazar 10:00–20:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı