RENNA XXL (Büyük Beden Bayan Giyim)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Ankara RENNA XXL (Büyük Beden Bayan Giyim)

RENNA XXL, Ankara şehrinde bulunan büyük beden bayan giyim mağazasıdır. Mağaza, geniş bir ürün yelpazesi sunarak büyük beden bayanların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

Tarihçe

RENNA XXL, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve şık ürünler sunmaktadır. Mağaza, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

RENNA XXL, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ve şık tasarımlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
RENNA XXL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Mağaza, büyük beden bayanların ihtiyaçlarına uygun geniş bir ürün yelpazesi sunarken, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Ayrıca, mağazada bulunan profesyonel ve yardımsever personel, alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle RENNA XXL (Büyük Beden Bayan Giyim) Yorumlar - 1

user126225

Ankara RENNA XXL mağazasından aldığım kıyafetlerden çok memnun kaldım. Büyük beden seçenekleri oldukça geniş ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağaza çalışanları da çok yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
Ayfer Ozen

Ayfer Ozen

Çok beğendim bu mağazayı,büyük beden kıyafet bulmakta zorlanıyordum.Her şey var ve çok kaliteli,Çalışanlarda çok samimi ve güler güzlü

2024:01:21 18:45:41
NEJLA A.

NEJLA A.

Müşteri memnuniyetinden asla haberi olmayan bir magaza. Insan muamelesi görmek istiyorsanız bu mağazanın kapısından bile geçmeyin. Çalışan yanınıza gelip hiç birsey söylemeden duruyor, böyle durumlarda gelip genelde sap gibi durulmaz. Neyse bir ara döndü gitti is yapmaya başladı. Bu seferde gecerken bana carpti ve az daha telefonu düşürecektim yinede pardon dedim boş bulunup oysa ki bir giyim mağazasında dolanmamdan daha dogal ne olabilir. Hiç birsey demedi. Neyse bu sefer ben yine bakıyorum birseylere yine geldi az daha bana çarpacakti ben geri çekilince çarpışmaktan kurtuldum. Bu seferde hanimefendi gozdevirdi. Yani çalışırken rahatsiz ettik heralde. Çünkü kendisini tanımıyorum şahsi bir problemide olamaz diye düşünüyorum. Belki kötü gunundedir. Neyse bu söylediklerim en fazla 10 dk icinde gerceklesti. Emin olun saatlerce bakıp bu muameleyi görmedim.kaldi ki bakadabilirdim müşteri olarak. Bu arada ürünlere gelince güya büyük beden uretim ama cogu ürün terletecek malzemelerden yapılmış. Ayrica yardimci olmayacak personeli de musterinin dibine dikmeyin. Ha bu magazada yardimci olmayi geçtim birde trip yiyoruz geldik diye o da ayrı bir konu.

2023:07:03 12:30:18
Hatice Öğretmen

Hatice Öğretmen

Tüketici haklarını hiçe sayan bir mağaza . Kendi kafalarına göre bazı ürünleri abiye olarak nitelemişler , o ürünlerde iade yA da değişim yapmıyorlar . Halbuki tüketici kanununa göre 7 gün içinde iade hakkımız var . Etiketi bile çıkarılmamış elbiseyi 6 gün içinde renk değişimi yapmak istedim , almıyorlar , ben de yarın hemen gidip hakem heyetinden iadesini alacağım . Alınca da buraya yorum yazarım.

2022:08:23 18:14:13
Elçin Sağır

Elçin Sağır

Hem kaliteli hem de her güne uygun ürünleriniz için teşekkür ederim 🙏 Büyük beden bulmada çok zorlanıyordum artık tek adresimsiniz👌 Her geldiğimde gösterilen özen ve ilgi için teşekkür ederim.

2021:09:10 22:19:40
Gönül Yardımcı

Gönül Yardımcı

Büyük beden sıkıntısı yaşamadan, Alışveriş yapabileceğiniz, 42 den 60 bedene kadar ürün bulabileceğiniz bir mağaza.

2023:02:12 16:50:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı