Mavi – Atatürk Bulvarı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 71 Yorum Ekle

Mavi - Atatürk Bulvarı

Ankara şehrinde bulunan Mavi - Atatürk Bulvarı, genç ve dinamik bir kitleye hitap eden bir giyim mağazasıdır. 1991 yılında kurulan işletme, kaliteli ve trend giyim ürünleri sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Mavi - Atatürk Bulvarı, Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından biri olan Mavi'nin bir şubesi olarak açılmıştır. Mavi markası, genç ve modern tasarımlarıyla tanınmaktadır ve bu şube de aynı kalite ve tarzı müşterilerine sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Orta ve üst segmentte yer alan fiyatlarla müşterilere hizmet sunulmaktadır.
  • Sezon indirimleri ve kampanyaları düzenli olarak yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genç ve trend giyim ürünleri
  • Kaliteli kumaşlar ve dikkat çekici tasarımlar
  • Çeşitli beden seçenekleri
Mavi - Atatürk Bulvarı, genç ve modern giyim tarzını benimseyen müşteriler için ideal bir alışveriş noktasıdır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve trend tasarımlarıyla tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Mavi – Atatürk Bulvarı Yorumlar - 1

user126202

Ankara Mavi - Atatürk Bulvarı Giyim Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık giyim ürünleri bulmak mümkün. Ayrıca personelin ilgili ve yardımsever olması da alışverişi keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza. Puan : 5

1 Nisan 2024
Göktuğ Bucaklı

Göktuğ Bucaklı

Maviden bir ürün aldım ve alırken dedim ki değişim ya da iade için ne gerekiyor, onlar da sadece telefon numarası yeterli dediler.İki gün sonra gittim iade islemi için önce slip istediler daha sonra bankami arayıp ihtiyaçları olan kodu buldum ve iade etmek istediğimi tekrar dile getirdim.Magazanin kapanmasına son 10 dakika kala içeride müşteriler varken ve kasada ödeme yaparlarken benim iade işlemimi alamayacaklarini söylediler nedenini sorduğumda ise kart iade olacağı için Z raporu çıkarttık lütfen yarın gelin dediler halbuki hala post cihazı çalışıyor ve insanlar kartlarıyla alışveriş yapıyorlardi.Daha sonra sinirlendim ve bu iade işlemini yapmaları gerektiğini söyledim eğer biraz pasif kalırsanız üstünüze çıkan iki mağaza çalışanıyla karşı karşıyaydim.Koskoca mavi firmasinin iade almak istemeyen iki niteliksiz elemani gözümde bu markayı çok düşürdü.Hicbirinizin gitmesini önermiyorum mağdur edilirsiniz.Sonuc olarak biraz sert çıktığım için o iade işlemini 10 dk içinde yaptılar

2023:10:15 21:43:24
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

Çok kalabalık, sıra uzuyor. Ürün bakarken mutlaka birisi daha sizin baktığınız ürüne bakmaya başlıyor ya da mutlaka arkanızdan sanki hırsızmışsınız gibi bir görevli dolaşıyor derken bitmek bilmeyen ürün inceleme çilesi, sonra kasiyerler de müşteri sıralarını karıştırır, müşteriler mağdur olur.

2023:10:19 18:25:15
C. Y.

C. Y.

Güler yüzü geçtim, kesinlikle kibar değiller, daha çok hayattan bezmiş kibirli kızlar çalışıyor bu mekanda. Özellikle ikinci kat kadın bölümündeki kız. Karşısındakini çocuk sanıyor. Beden ararken ofluyor pufluyor. O zaman çalışma!

2023:10:08 18:11:38
Elif Ersöz Kaya

Elif Ersöz Kaya

Bütün çalışanlar aralarında sohbet ediyor, kimse ne doğru düzgün kasa ile ilgileniyor ne müşteri ile, pazara gelsem daha verimli bi alış veriş yapardım. Bütün ekip rezalet, Sorumlu Murat Bey e duyurulur.

2023:09:12 13:10:41
Cihan Can KUREŞ

Cihan Can KUREŞ

Kızılay mavi Atatürk bulvarı şubesi yıllardır vazgeçemediğim tek adresim mağaza düzenli ilgili personel ve ürün çeşidi bol tavsiye ederim.Tek olumsuz yanı kabin ve ödeme noktaları yetersiz

2022:04:30 10:44:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–21:00
  • Salı 10:00–21:00
  • Çarşamba 10:00–21:00
  • Perşembe 10:00–21:00
  • Cuma 10:00–21:00
  • Cumartesi 10:00–21:00
  • Pazar 10:00–21:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı