Yenimahalle Belediye Sarayı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Yenimahalle Belediye Sarayı Ankara

Yenimahalle Belediye Sarayı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan modern bir belediye binasıdır. 2014 yılında hizmete açılan bu saray, Yenimahalle Belediyesi'nin hizmet binası olarak kullanılmaktadır.

Tarihçe

Yenimahalle Belediye Sarayı, Yenimahalle Belediyesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda inşa edilmiştir. Modern mimarisi ve fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken bu bina, halkın belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmesi amacıyla yapılmıştır.

Fiyat Politikası

Yenimahalle Belediye Sarayı'nın hizmetleri ücretsizdir ve halkın kullanımına açıktır.

Önemli Özellikler

  • Modern mimari tasarım
  • Fonksiyonel iç mekan düzenlemesi
  • Halkın belediye hizmetlerine kolay erişim imkanı
Yenimahalle Belediye Sarayı, modern ve kullanışlı yapısıyla halkın belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmesini sağlamaktadır. Burada verilen hizmetler ücretsizdir ve herkesin rahatlıkla faydalanabileceği bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle Yenimahalle Belediye Sarayı Yorumlar - 1

user125839

Ankara Yenimahalle Belediye Sarayı Belediye Binası modern ve şık bir tasarıma sahip. Hem dış cephesi hem de iç mekanları oldukça estetik ve kullanışlı. Belediye hizmetlerinin verildiği bu binada çalışan personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir belediye binası.

1 Nisan 2024
Bayram Günaslan

Bayram Günaslan

Uzun zamandır işim olmamıştı Belediye ile 1 hafta önce emlak vergisi muafiyeti için gittim, ilgili arkadaşlar gayet sıcak, hoşgörülü ve çözüm odaklıydılar. İşlemi kısa sürede halledip, bir de çevre temizlik vergisi birimine danışmamın iyi olacağını söylediler. Orada ki arkadaş da aynı şekilde hoşgörülü ve çözüm odaklı yaklaşımıyla işlemi kısa sürede halletti. Semtimin Belediyesi gerçekten samimiyeti ve sıcaklığı muhafaza ediyor. Başta Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere tüm Belediye personelini tebrik ederim.

2021:04:15 13:37:04
Levent Sivişli

Levent Sivişli

Herkes kafasına göre 5 yıldız vermiş görende hizmet veriyor sanıyor.- gayret mahallesinde başı boş dolaşan köpekler neden toplatılmıyor sürekli sldırıya mağruz kalıyoruz.-yazın gayret mahallesinin bir çok caddesine asfalt döktürdünüz. Ahmet hikmet caddesi hariç kışa girerken buraya belediye ekipleri geldi ve yamalı pantolon gibi caddeye asfalt döktü Fethi bey bu işleri takip ediyormusunuz ihaleye verdiğiniz firna baştan sağma iş yapıyor.- 5 ahmet hikmet caddesi üzerinde ki kaldırımlar yenilenmiyor?Neden ? Bu konularda Yetersizseniz o koltukta oturmanızın amacı nedir. ?

2022:02:18 23:48:52
Nurhan Baş

Nurhan Baş

Nikah işlemleri için gitmiştim. Zamanım kısıtlıydı ve kısıtlı zamanda küçük bir zamanlama hatası yapmışım. Nikah memurluğu çalışanlarına buradan saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Benim bu zor durumumu anlayışla karşılayıp elbirliği ile kolaylaştırmaya çalışmaları kalmışmı böyle insanlar dedirtti.

2021:01:08 20:57:56
bn gk

bn gk

Yenimahalle belediyesine bağlı Merkez Lokantasında 18 Mart günü ikram edilen kuru ekmek ve kuru üzüm hoşafı menüsü bizleri çok duygulandırdı. Büyük Atatürk 'ümüzü ve Şehitlerimizi minnet ve şükranla andık.Bundan sonra da bu güzel uygulamanın devam ettirilmesini, hatta tüm vatan sathındaki lokantaların öğle yemek menüsünü o büyük zaferin kazanıldığı günkü askerlerimizin yediği kuru ekmek ve üzüm hoşafı olarak verilmesini dilek ve teklif olarak sunarız.Bir grup vatanını, milletini sevenTürk kadını

2021:03:19 12:16:31
Mehmet Emir Ceceli

Mehmet Emir Ceceli

Kaletepe mahallesindeki yıkık dökük virane gecekondularin ve çadırların bir an önce temizlenmesi lazım Yenimahalle gibi bir semte yakışmayan görüntüler bunlar tapusu bile olmadığı halde neden duruyor anlamıyorum gecekondularda ve başı boş gezen köpeklerin yüzünden dışarı çıkamaz olduk lütfen bir an önce gerekenin yapılmasını rica ediyorum

2022:04:08 19:37:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı