Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Ankara Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför

Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför, Ankara şehrinde hizmet veren bir oto yıkama ve kuaför merkezidir. İşletme, araçların hem iç hem de dış detaylı temizliğini yapmakta ve aynı zamanda kuaför hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Detaylı iç ve dış temizlik paketleri
  • Kuaför hizmetleri
  • Özel araç bakım ve koruma uygulamaları

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ekip
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Hızlı ve etkili hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför, araçlarınızın temizliği ve bakımı konusunda güvenilir bir adres olup, kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför Yorumlar - 1

user125581

Ankara Bilkent CarStation Oto Yıkama Kuaför Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlarınızı titizlikle yıkıyorlar ve kuaför hizmeti de oldukça kaliteli. Personel de son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
Emir Bayer

Emir Bayer

Fiyatlar zaten çok yüksek, bir de girince araç çok kirli şu ekstra hizmeti satın alın diyorlar. İç dış yıkamaya 500 tl aldılar ki araç normal kirlilikteydi. Sözde özel ilaç kullanıyorlar. Ayrıca aracı alan görevlinin üstten bakan bir tavrı var. Elektrikli aracımızı getirdiğimizde (sıfırken getirdik) lütfen biz park edebilir miyiz dedik rica ettik, görevli yine üstten bakarak tepki gösterdi. Sonra olan yıkamanın içerisinde kısa bir düzlükte arabayı adeta ışınlanırken görmemdi. İşlem bitince de yıkayan arkadaş illa bir nakit para istiyor, sizi sıkıştırıyor, yanınızdan ayrılmıyor. Bir daha gitmem, müşteri bolluğundan şımarmış bir müessese diye yorumluyorum.

2024:01:20 09:11:36
Alp Aksın

Alp Aksın

İç yıkama istedik. Yoğun bir gün olmamasına rağmen araç için tozlar hala duruyordu. Koltuk altları süpürülmemişti. Fiyat olarak 500 lira istediler. Tekrar gitmem.

2024:01:21 11:20:12
Burcin Aydin

Burcin Aydin

Az önce arabamı yıkanması için gittiğim, fazla ücret alabilmek için arabanız çok kirli,sizi vip yıkamaya alalım, zaten eleman da yok vs vs gibi birçok neden öne süren tatlı su kurnazlarinin olduğu , burunlarından kıl aldırmayan oto yıkama işi yapan yer..Ola ki Arabanızı buraya yikatma hatasına düşerseniz önceden Arabanızı iç dış yıkayıp götürün, zaar onlara zahmet olmasın..Fotoğrafda da içi çok kirli olarak iddia edilen arabam

2023:10:17 11:08:06
H C

H C

Arabam çok kirli olduğu için normal yıkama ile temizlenmez diye ekstra para talep eden bir yer. Normal şampuan temizlemezmiş. Her yerde temizlenen araba burada temizlenmiyor. zaten aşırı yüksek olan fiyatlarına bir de ekstra yalan dolanla arttıran firma. Uzak durun

2023:10:23 09:29:24
Nazmi Çiloğlu

Nazmi Çiloğlu

Bilkent’in yoğun olduğu (konser, fuar, festival vb.) gunlerde bilkent genelinde otopark sikintisi cekiliyor ve bu isletme o gunlerde ne hikmetse sadece VİP adi altinda normal yikamadan 200 TL daha pahaliya hizmet verebildigini, normal yikama yapamadigini soyluyor.Yapilan yikama hizmeti ise, normal yikama dahi olsa begenilmeyecek, ozensiz, lekelerin kaldigi, su lekelerinin gitmedigi, aracin silinmedigi bir yikama.Gidecekseniz eger bu konulari degerlendirip gitmeniz daha faydali olur.

2023:09:24 15:55:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı