CAR WASH DETAİL TEMİZLİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Ankara CAR WASH DETAIL TEMİZLİK

Ankara şehrinde hizmet veren CAR WASH DETAIL TEMİZLİK, araç detay temizliği konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

CAR WASH DETAIL TEMİZLİK, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve eğitimli personeli ile her zaman en iyi sonuçları elde etmeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Standart araç detay temizliği: 150 TL
  • Lüks araç detay temizliği: 200 TL
  • Detaylı iç temizlik: 100 TL

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli temizlik malzemeleri kullanımı
  • Hızlı ve etkili hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
CAR WASH DETAIL TEMİZLİK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde aracınızın detaylı temizliğini güvenle teslim edebilir, en iyi sonuçları alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya CAR WASH DETAİL TEMİZLİK Yorumlar - 1

user125252

Ankara CAR WASH DETAIL TEMİZLİK Oto Yıkama gerçekten çok başarılı bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlak bir şekilde teslim alıyorum. Personelin ilgisi ve titizliği de takdire şayan. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
Bebetto Bebettaure

Bebetto Bebettaure

Genelde arabamı kendim yıkarım. 7. Caddede arkadaşlarla buluştuğumuzda shellin içinde oto yıkamayı gördüm.bir deneyim dedim.çok memnun kaldım. Cilalı yıkama yaptırdım. Personel ilgili ve işiniz güzel yapıyor. Artık 7. Caddeye geldiğimde arabamı emanet edebileceğim bir yer var. Çalışanlara bahşiş vermeyi unutmayın

2021:10:08 09:23:04
Faruk Kolbaşı

Faruk Kolbaşı

Tesadüf eseri aracımı getirdim Öncelikle ustalar gerçekten işinin ehli arabamı ilk günki gibi tertemiz yaptılar ayrıca hediyeleriniz için çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim denemeden karar vermeyin

2021:09:11 10:15:29
Muhammed Onur KARAMUK

Muhammed Onur KARAMUK

Detaylı oto temizlik işlemi yapıldı. Hasan abi işlemin ilk başından sonuna kadar detaylı anlatıyor ve piyasaya göre de uygun bir fiyat avantajı var. Temizlik konusunda takıldığınız bir yer olursa bile tekrar yardımcı oluyorlar. Çalışanlar anlayışlı ve aracınızı kendi araçlarıymış gibi temizliyorlar. Her şey için teşekkürler

2021:12:03 11:59:30
ahtım kaya

ahtım kaya

Aracımı iç,dış,motor olmak uzere detaylı temizlik uygulaması için bıraktım. dışa 4kat uygulama yapıldı,ince çizikler kayboldu. aracımın içi bej rengi ve dondurma mesrubat lekeleri oldukca fazlaydı. içi de dışı da sıfır gibi cıktı.gerek kullanılan malzemeler,gerek işlerini özenle yapmaları gerekse işletmecinin ilgisi alakası olsun herseyden cok memnun kaldım. aracına özenle binenler için kesinlıkle tavsıye edecegim bır işletme. hersey için cok tesekkur ederim,hayırlı işler bol kazanclar..

2021:09:11 08:48:39
Yasin Ersoy

Yasin Ersoy

7. Caddeye gezmeye geldiğimizde aracımızı yıkamaya bırakıyoruz. Biz çayımızı kahvemizi içip gelene kadar sağolsunlar tertemiz yapiyorlar. Sonrasında da Shellden yakıtımızı alıp gidiyoruz.Bu şekilde devam arkadaşlar.

2021:09:01 18:39:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–21:30
  • Salı 09:00–21:30
  • Çarşamba 09:00–21:30
  • Perşembe 09:00–21:30
  • Cuma 09:00–21:30
  • Cumartesi 09:00–21:30
  • Pazar 09:00–21:30

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı