Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz

Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz, Ankara şehrinde bulunan bir oto ekspertiz merkezidir. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir raporlama sistemi ile müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Oto ekspertiz hizmetlerinde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Fiyatlar aracın marka, model ve kilometre durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Güvenilir ve detaylı raporlama sistemi
  • Modern ekipman ve teknolojik altyapı
Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz, araç sahiplerinin güvenle araçlarını ekspertiz ettirebileceği bir merkezdir. Uzman kadrosu ve detaylı raporlama sistemi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user125204

Ankara Pilot Garage Ankara Çankaya Balgat Aşti Oto Ekspertiz Oto Tamir hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Araçlarınızı gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz bir yer. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
zeynep göral

zeynep göral

Eşimle araç almak için İzmir’den geldik. Gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz. Kimsenin gönlünü yapmak veya orta yolu bulmak için uğraşmıyorlar. Olanı olduğu gibi söylüyorlar. Eksperler için bulunması gereken ana özelliklerden biridir bu. Ellerne sağlık

2023:12:18 08:56:47
Yaşanur Kaya

Yaşanur Kaya

16.12.2023 günü satacağım araç ve alacak olan beyefendi ile birlikte Buluştuğumuz nokta’a en yakın yer olan tamamen doğaçlama Konya yolu üzerinde (Balgat mevkii) pilot Garaj’a gittik. Çalışan ve yönetici arkadaşları, sabahın ilk saatleri olduğu için mütevazi bir çay, peynir, zeytin ve simit menüsünden oluşan kahvaltıda yakaladık. Kahvaltıda kendilerinin yerine bizi oturtarak kahvaltıya ara verdiler ve aracın muayenesine başladılar. Biz kahvaltıyı, onlar muayeneyi bitirdikten sonra, sonuçlar satıcı olarak beni, alıcı olarak da müşterim olan arkadaşı memnun etti. Çünkü benim söylediklerimle muayenede çıkan sonuçlar pekte farklı değildi ve aracıma güveniyordum müşterim de gönül rahatlığıyla pazartesi noterde buluşmak üzere kararlaştırıp ayrıldık. Pilot Garaj çalışanları son derece teorik ve pratik bilgiye sahip deneyimli arkadaşlar olduklarını, bende Kamuda Çalışan yılların tecrübeli bir teknik elemanı olarak anlamıştım. Benim düşünsel dünyamda bu durumun izahı; bir Hukuk yargıcı ya da bir futbol hakemi neyse eksperde o olmalıdır, yani bir nevi teknolojik yargıç. Evet ekspertiz muayenesini yaptırdım pilot Garaj şubesindeki tüm çalışanları ve yöneticilerine (Sonradan isimlerini öğrendiğim Hülya hanım ve Hüseyin bey) bilgileri, müşteriye karşı nazik davranışları nedeniyle emeklerine Saygı, yüreklerine sağlık ve yaşamlarında mutluluklar diliyor, teşekkürlerimi iletiyorum.

2023:12:16 10:00:00
Eyüp Şahin

Eyüp Şahin

Araba anlatmayı bilmiyorlar, sadece ben olanı en en en kötü senaryoya göre söyleyim benden yükümlülük çıksın alan alsın satan satsın kafasında ustalar, kessinlikle satıcıyı korumuyorlar alıcınında son derece midesini bulandırıp insanın aklına şüphe uyandırıyorlar. Gördüğüm en hizmeti düşük pilot garaj bayisi buydu diğer bayilere nazaran puanım 1 yıldız.

2023:12:16 18:13:09
süheyl yıldırım

süheyl yıldırım

Adem usta ve hülya hanım çok nazik kibar ilgililerdi.işlerinde çok iyi oldukları zaten aşikar belli oluyor bence gözü kapalı güvenip aracınızı getirebilirsiniz.

2023:12:19 11:59:39
ilker korgan

ilker korgan

Sabah çok erken saatte gitmeme rağmen oldukça güler yüzle karşıladılar. Ayrıca aracıma ekspertiz yapan ustalar gayet detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdiler. Ellerine emeklerine sağlık, ben çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum.

2023:09:29 07:36:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı