Merkez Motor Ve Kapak Yenileme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Ankara Merkez Motor Ve Kapak Yenileme

Merkez Motor Ve Kapak Yenileme, Ankara şehrinde motor ve kapak yenileme hizmetleri sunan bir işletmedir. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Merkez Motor Ve Kapak Yenileme, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sektördeki tecrübesi ve bilgisi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan işin detaylarına ve gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Hızlı ve etkili çözümler
  • Geniş hizmet yelpazesi
Merkez Motor Ve Kapak Yenileme, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Merkez Motor Ve Kapak Yenileme Yorumlar - 1

user125157

Ankara Merkez Motor Ve Kapak Yenileme Oto Tamir gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Aracımın motorunda yaşadığım sorunları kısa sürede çözüme kavuşturdular ve işlerini titizlikle yaptıklarını görebiliyorsunuz. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Nisan 2024
B Ö

B Ö

Motor yenileme atölyesi tecrübeli çalışanları var tavsiye üzerine gittim.Yaptıkları yenilemeyi test etme aşamasına geçince yorumu tekrar düzenleyeceğim.

2024:01:19 20:45:44
Lokman Yigittekin

Lokman Yigittekin

İşinin ehli güler yüzlü profesyonel bir ekip özellikle Sadullah ustam merkez motor sahibi her konuda bize yardımcı oluyor şimdiye kadar en ufak sorun yaşamadık çalışanlarda çok iyi Allah işlerini ras getirsin

2023:08:11 08:38:13
Ali Can

Ali Can

Bi Tornacı bulup hallettirin, bizim yapacağımız birşey yok 👏👏👏; benim gönlümü yapmanıza gerek yok, sökerken içinde kırdığınız buji yi çıkarsanız yeterdi, ya da bujilerinizi söktürün öyle başlayalım deseniz yeterdi yada biz buji yi sökerken içinde kırdık, motoru taktırmadan önce Bi Tornacıya götürün demeniz yeterdi, kırık bujiyle sarıp sarmalarsanız, bizde nasıl olsa sorunsuzdur diyip montajını yapmazdık. 6 buji den 5i kayıp 1 i içerde kırık, eğer durum böyle olmasaydı sizden bi Tornacı gönderin de hatanızı düzeltsin diye bir talebimiz olmazdı.

2023:09:01 13:50:38
Gürkan Ertural

Gürkan Ertural

Çok profesyonel, işinin ehli, yardımsever ve gayet müşteri memnuniyetine özen gösteren bir firma.

2022:12:14 10:23:54
Engin Gulcan

Engin Gulcan

Kadir usta iyi bir adam karsilasma konusma güzel rektefiye kismini ilerleyen zamanda gorecez insallahAradan geçen zamanda yapılan rektefiye işleminden kaynaklı her iki motorda tekrar rektefiyelik oldu kadir ustayı aradığımda bunun bir garantisi yok 1 0 gündede bozulabilir dedi 10 yilda da yani kimsenin umrunda değil.

2022:05:25 04:01:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı