Wash and More

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Ankara Wash and More

Ankara Wash and More, Ankara şehrinde bulunan bir kuru temizleme ve çamaşırhane işletmesidir. 2010 yılında kurulan işletme, müşterilerine kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ankara Wash and More, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, müşterilerin kıyafetlerini en iyi şekilde temizleyip ütüleyerek teslim etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Kuru temizleme ve ütü hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Belirli miktarın üzerindeki kıyafetlerde indirimler uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve kaliteli hizmet
  • Uzman kadro
  • Çeşitli kıyafetler için özel temizleme yöntemleri
Ankara Wash and More, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kıyafetlerinizi güvenle teslim edebileceğiniz bir adres arıyorsanız, Ankara Wash and More sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Wash and More Yorumlar - 1

user125065

Ankara Wash and More Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlatılmış bir şekilde teslim alıyorum. Çalışanlar da son derece profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
Silivri Selimpaşa

Silivri Selimpaşa

İstanbuldan geliyorum, genel olarak ankara esnafı çok kibar ve güler yüzlü bi affalıyor istanbullu.Neyse.

2023:10:25 10:33:46
Farigan Özcan

Farigan Özcan

Personelin insani davranışları ve yardım severliğinin aksine,İşletme sahibinin, fiyatlar ve diğer hususlarda abartılı ve saygısız davranışları, Güvensizlik yaratmaktır.

2023:03:02 12:39:23
Mehmet Şentürk

Mehmet Şentürk

Yıkama konusunda sıkıntı yok ama iç dış yıkama 80 lira olur mu ayıptır. Tavsiye etmiyorum bölgede daha uygun yerler var

2022:04:04 06:32:51
Muhammed GÖNCÜ

Muhammed GÖNCÜ

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim nezaket ve güler yüzlülüğün yanı sıra gerçekten profosyenel ve detaylı bir çalışma ile arabamı temizlediler. Ücretlendirme konusunda Ankara'daki çoğu yerden uygun. Gerçekten bir işi ustasına vermek gerekiyormuş.

2021:05:25 19:12:40
Savaş Yigen

Savaş Yigen

Az önce aracımı burada yıkattım, vaktim olsaydı başka bir oto yıkamaya götürüp tekrar yıkatacaktım. Lütfen bu kadar özensiz olmayın. Görünürdeki tozlar bile alınmamıştı. Bu haliyle maalesef kimseye tavsiye etmiyorum.

2021:08:16 12:27:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı