Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Ankara Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz.

Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz., Ankara şehrinde otomobil sahiplerine geniş bir ürün yelpazesi sunan bir işletmedir. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletmemiz, kaliteli ürünler ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz., 2000 yılında Ankara'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ürünler
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Oto aksesuarları
  • Klima gazı dolumu
  • Elektrik malzemeleri
  • Profesyonel ekip
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz., geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, otomobil sahiplerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz. Yorumlar - 1

user125009

Çağan Oto Aksesuarları Klima Gazı & Elektrik Malz. Oto Tamir işlerini çok titizlikle ve profesyonel bir şekilde yapıyorlar. Müşteri memnuniyetine verdikleri önem gerçekten takdire şayan. Her zaman güler yüzlü ve yardımsever bir hizmet alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
Murat Akyil

Murat Akyil

Tavsiye üzerine aracın ısınma sorunu ve far elektrik temas sorunu için gittim. Yapılan işlemleri bizzat takip ettim. Kaliteli malzeme ve düzgün bir işçilik ile tüm sorunları hallettiler. Kalite, fiyat, müşteri memnuniyeti, esnaflık açısından 10 numara bir işletme. Samimi ve dürüst yaklaşımınız için teşekkür ederim.

2023:10:12 08:12:37
Sinan ASLANTAŞ

Sinan ASLANTAŞ

Klima sisteminin arızalı olduğunu anladıkları halde gaz ilave ederek ücretini aldılar. gaz dolum işini de (doldurduklarını sanmıyorum) tüpü direkt sisteme bağlayıp yukarı kaldırarak yaptılar, tiyatro anlayacağınız. uzak durulacak mekan. Sonrasında başka bir yerde sorunum çözdürdüm.

2022:04:29 10:26:23
Osman Kök

Osman Kök

güvenilir bir dükkan değil uzak durmanızı tavsiye ederim

2023:12:14 10:08:22
Mehmet Ozcakiroglu

Mehmet Ozcakiroglu

Kesinlikle gitmeyin. İnsanlara kandırıyorlar. inanılacak kişi değiller. hakkımı helal etmiyorum. Tam bir kaptı kaçtı kişiler, ama konuşmaya gelince bunlar Kayserili ve tam müslüman adamlar.. sakın gitmeyiniz... Kesinlikle insanlara kandırmak için sanki görevlendirilmişler.

2022:07:07 21:29:57
Tuğçe Tuğrul

Tuğçe Tuğrul

Aracıma Üstü başı Elleri Yağlı tozlu şekilde oturup Kalktılar Seslenmedim. Müşteri Varmı Yokmu Demeden Ordaki Yaşlı Amca Az Yanımda Burnunu Hümkürüyor Elini Siliyor Pis Bi İşletme Disiplinsiz Yaptıkları İşi Yarı Fiyatından da Az Ve daha sağlam Bi Şekilde 2.olarak Tekrar yaptırdım Gitmenizi Tavsiye Etmem

2022:01:13 15:52:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–19:00

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı