ENERJİ OTO TEST

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Ankara ENERJİ OTO TEST

ENERJİ OTO TEST, Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir oto test merkezidir. Müşterilerine araçlarının emisyon testi, fren testi, egzoz gazı ölçümü gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

ENERJİ OTO TEST, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirlik ilkesiyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

ENERJİ OTO TEST, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, araç tipine ve yapılacak testlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Güvenilir ve hızlı hizmet
  • Modern ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
ENERJİ OTO TEST'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz, modern ekipmanlarımız ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile aracınızın güvenliğini ve performansını en üst seviyede tutmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Altındağ Ankara ENERJİ OTO TEST Yorumlar - 1

user124960

Ankara ENERJİ OTO TEST Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanıldı ve işçilik oldukça titizlikle yapıldı. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
ismail köksal

ismail köksal

5-6 ay önce iki adet araba baktırıp aldım aracın birisine 50 bin harcadım düzeldi şükür, diğer aldığım araca 120 bin tl harcadım ama hala düzelmedi nalet olsun gittiğim güne birde en yüksek paketleri yaptırmıştım kesinlikle uzak durulması gereken yer yakınlarında kurumsal yerler var oraları tercih etmenizi öneririm

2023:10:08 15:06:05
mustafa

mustafa

Kurumsal bir test firmasından hiçbir farkı yok en güzel şekilde ilgileniyorlar ve fiyatları da gayet uygun düzgün güzel bir hizmet alabilirsiniz çalışanlara teşekkür ederim.

2024:01:04 07:04:24
Serq Frus

Serq Frus

Gayet yardımcı oluyorlar. Bizim teybin şifresini bile buluverdiler.

2023:08:14 11:42:59
Ali Can Gülenç

Ali Can Gülenç

1998 model Honda Civic aracı götürdüm akşam vakti idi çok güzel ilgilendirler sasindeki izleme kadar hepsini incelediler deneyimli çalışanları sayesinde az kalsın ağır kazalı araba alcaktik teşekkür ederim burdan tekrardan kazandıkları para sonuna kadar helal marka experlerin aldığı faiş fiyata nazaran böyley experin olması mutlu etti bizi

2022:08:15 09:45:50
I.C. K.

I.C. K.

28.07.2020 tarihinde Ankara disindan bir alici firma sorumlusu Hamza Bey ile iletisime gecmis, bizde 2016 model ford mondeo 1.6 tdci aracimizi goturduk. Bir satici olarak basta firmanin arastirmasini yaptim. Yorumlar beni korkutmadi degil. Cunku Allah a sukur aracimizda hicbir kaza boya vuruk gocuk hicbir sey yok. Yanlis bir sonuc cikar mi dedim. Bir kadin sofor olarak tereddutlu bir sekilde araci teslim ettim. Islemleri titizlikle takip ettim. Sadece ve sadece sunu soyleyecegim.Saticilara tavsiyem; aracina guvenen gelsin.Alicilara tavsiyem; bir arac kontrol ettirecekseniz burayi rahatlikla tercih edebilirsiniz.Ki benim oyle bir isim olursa ilk tercihim veya yakin cevrem sorarsa tavsiye edecegim ilk yer olur.Bu zamana kadar 2 arac sattik. Bu nasipse 3. Olacak. Ama hicbir yer bu kadar titiz, didik didik incelemedi arabalari... Kim ne derse desin adamlar isi biliyor. Milim milim incelediler. Sonuc; tabi ki biz aliciya ne dediysek o cikti. Hemen alici arandi ve arac bize bile soylenmeden tum bilgiler aktarildi. Bize de araca cok temiz bakmissiniz dediler sag olsunlar. Emeginize saglik, hayirli kazanclar diliyorum. Allah musterinin de hayirlisini versin.

2020:07:28 17:54:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–19:00
  • Salı 07:00–19:00
  • Çarşamba 07:00–19:00
  • Perşembe 07:00–19:00
  • Cuma 07:00–19:00
  • Cumartesi 07:00–19:00
  • Pazar 09:00–18:00

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı