Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi Ankara

Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi, Ankara şehrinde araç detaylandırma ve koruma hizmetleri sunan bir işletmedir. 2010 yılında kurulan işletme, uzman kadrosu ve kaliteli ürünleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi, kurulduğu günden bu yana sektördeki tecrübesi ve kalitesi ile tanınmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün kendini geliştirerek müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Detaylandırma paketleri için farklı fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
  • Koruma uygulamaları için uygun fiyatlar ile kaliteli hizmet sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ürünler ve ekipmanlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile aracınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi Yorumlar - 1

user124944

Ankara Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlarımı her zaman titizlikle yıkıyorlar ve detaylı bir temizlik yapıyorlar. Personelin ilgisi de oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
süer karol

süer karol

Merhabalar, Adım SÜER KAROLyaklaşık 2 ay kadar önce ,2012 model Hyundai I30 ve 2010 model Fiat Bravo araçlarımın,yenilemesini yaptırmak istedim.Gopwash Detailing Araç Uygulama Merkezi 'ni buldum..Sağolsunlar , gerçekten çok ilgilendiler ve Sonuç çok.çok iyiydi.....boyaları eskimiş olan araçlarımı (özellikle, Bravo) olabileceğinin en iyisini yaptılar... Başta firma sahibi Sabri Erözcan olmak üzere tüm çalışanlara , Teşekkürler ediyorum......Yaptırmayı düşünenler olursa, gönül rahatlığı ile gidebilirler.....

2023:12:14 18:47:13
Erkal Nadir Turunç

Erkal Nadir Turunç

Bir haftadan kısa bir sürede gece geç vakitte de olsa beni bekleyip aracımı teslim ettiler.Başta Sabri Bey olmak üzere aracım üzerinde emeği geçen Ferdi ustaya çok teşekkür ederim.Çok araştırdım.Seramik kaput kaplama ve Cam filmini gönül rahatlığıyla yaptırdım.Fiyat/performans ve işçilik arıyorsanız Gop washu herkese tavsiye ediyorum.Sabri bey kaliteli ve beyefendi bir insan.Diğer firmalarda gördüğüm lakayıt, arabasına göre muamele ve baştan savma işleyiş yok.İşte Titizlik ve samimiyet bir arada.İşiniz gücünüz rast gitsin, bol kazançlar diliyorum…

2024:01:17 18:14:23
Ferhat Çoban

Ferhat Çoban

Detaylı yazdığımda yorum yayınlanmadı bu nedenle özet geçiyorum, Burhan usta kaba, bahşiş ve yorum istemekten çekinmeyen birisi, işçilik kötü. İlkinde problemler oldu sonra değiştirdiler fakat hem zaman kaybettim hem güvenim kırıldı, seramik sonrası yağmur sonuçları da fotoğrafta.

2022:11:29 15:22:12
Tan Doğan

Tan Doğan

Burhan usta mükemmel bir iş çıkardı arabamın beyazlığı ortaya çıktı resmen. Kaput filmi için geldiğim randevuma baya ilgili karşılandım. Eski halinden eser yok kaput filmim söküldü yenisi takılması yerine koruma yapıldı. Direksiyonum ve vites topuzum matlaştı. Sanki sıfır bir araba teslim aldım. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor. Orada burada ucuza yıkatacağınıza neyse parasını verip arabanıza iyi bakmanızı tavsiye ediyorum.

2022:05:21 20:41:21
hidayet torgay

hidayet torgay

Hem patron hemde çalışanları son derece güvenilir dürüst insanlar, amaclari paradan önce güzel is cikarma.Ellerine emeğine saglik turgay kardeşim.Şiddetle tavsiye olunur

2023:12:13 12:13:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı