Turmobil Car Rental

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Ankara Turmobil Car Rental

Ankara Turmobil Car Rental, Ankara şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firma, geniş araç filosu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Tarihçe

Ankara Turmobil Car Rental, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

Ankara Turmobil Car Rental, uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Günlük, haftalık ve aylık kiralama seçenekleri ile müşterilerine esnek bir fiyat politikası sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
  • Uygun fiyatlar
Ankara Turmobil Car Rental'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş araç filosu sayesinde her türlü ihtiyaca uygun araç seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca 24/7 müşteri desteği ile her zaman yanınızda olup, sorunsuz bir kiralama deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Turmobil Car Rental Yorumlar - 1

user124845

Ankara Turmobil Car Rental ile araç kiralama deneyimim harikaydı. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
Lorner GYD

Lorner GYD

Bir daha asla tercih etmeyeceğim firmadır. Personeli çok ahlaksız ve müşteriyi zor durumda bırakma yönündeler. Tunus caddesi de kiralamış olduğum araca adblue ve cam suyu koymamışlardı. 20 km sonra araç ikaz verdi. Şubeyi arayıp durumu bildirdim. Doldurup fişini onlara ibraz ettiğimde iade olacağını söylediler. İade etmediklerinde aradığımda benim bitirdiğimi söylediler. Tüm yazışmalarının durduğunu söylediğimde hakeret ve yalanlama yapıldı. Personeli ağza alınmayacak küfürler edip tehdit edip araç kiralarken vermiş olduğum bilgilerin kredi kartımın bilgilerinin olduğunu söyledi. Şikayetçiyim

2023:10:18 12:27:30
Rıza ÖZEL

Rıza ÖZEL

Çok defa araba kiralayan biri olarak yazıyorum bir çok ilde bir çok firma ile kiralama fırsatım oldu. Bir kaç yıl önce tesadüfen TURMOBİL ile tanıştım TURMOBİL Ankara Şehirde bulunan Kaan beyin sayesinde o bi kaç yıldan sonra TURMOBİL ile kiralamalarıma devam ediyorum personelin güler yüzlülüğü araçların sürekli sıfır ve bakımlı olması en önemlisi sizlere araçların kiralık olarak değilde sanki size aitmiş gibi davranılması mükemmel. Fiyat Performans Araçlar herşey on numara.Teşekkürler TURMOBİL ❤️Özellikle Kaan beye sonsuz teşekkürler 👍

2023:07:01 12:35:49
DIANA LOBODA

DIANA LOBODA

Ucuza kiraladiginizi düşünüyorsunuz ama kiralama sonunda mutlaka bir şekilde ekstra bedel buluyorlar sizden alacak. Kredi kartı blokesi 10 gün oldu, halen kalkacak. Avis, Sixt, Greenmotion ile çalışıyorum. Buradan farklı bir model denemek için kiraladim. Ama pişman ettiler. Ucuza kiraladim deyip sevinmeyin, dikkat edin. Kurumsal bir firma gibi değil. Saydığım kiralama şirketleri ile hiç kıyaslanamaz bile; daha çok çalışması lazım onların kalitesini yakalamak için.

2023:10:30 13:55:15
Alper Akdaq

Alper Akdaq

bu kadar kötü yoruma karşılık araç kiralamaktan vazgeçtim Turkcell Plantinyum kampanyası ile 1 hafta kiralayacaktım. Bu yorumlara çok önem veriyorum. Sizlerde önem verin pişman olmazsınız.

2023:12:27 18:22:16
Ekrem Saraç

Ekrem Saraç

Esenboğa dan araç rezervasyonu yapmıştım. Findesk ev adresi vs..gibi şeyler istediler bende merakımdan kredi mi vereceksiniz neden istiyorsunuz diye sordum. Yıllardır sixt, budget ve avis le çalışıyorum bir kere bile böyle şeyler sorulmadı. Neyse findeks onayı verdim ama sistemlerine düşmedi. Uçağım 1 saat rotar yaptığı için acelem olduğunu söylememe rağmen çalışan gayet rahat ve umursamaz tavırlarla beni 15 20 dk oyaladı. Sonunda rezavasyonumu iptal etmelerini söyledim. Hizmet veren de rahatladı bende. Özetle çok amatör bir hizmet gördüm. Sokak arası isimsiz 3 5 araba kiralayan firmalarla kıyaslanırsa doğru olur ama havalimanı için çok zayıf ve kurumsallıktan uzak bir firma.

2023:09:13 06:41:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–15:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı