Green Motion Car Rental Ankara

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Ankara Green Motion Car Rental

Ankara Green Motion Car Rental, Ankara şehrinde bulunan bir araç kiralama şirketidir. Şirket, müşterilerine geniş bir araç filosu ve uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Green Motion Car Rental, 2007 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Ankara Green Motion Car Rental, müşterilerine uygun fiyatlarla araç kiralama imkanı sunmaktadır. Ayrıca, kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Ankara Green Motion Car Rental'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geniş araç filosu ve uygun fiyatlarla müşterilerine hizmet sunması, kaliteli ve güvenilir araç kiralama deneyimi yaşatması ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması, şirketi tercih etmeniz için önemli sebeplerden sadece birkaçıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Green Motion Car Rental Ankara Yorumlar - 1

user124815

Ankara Green Motion Car Rental ile araç kiralama deneyimim harikaydı. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Araç temiz ve bakımlıydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
Bunyamın Dınckal

Bunyamın Dınckal

Öncelikle rezervasyon yaptığım aracın bakımda olduğunu söyleyip başka bir araç verdiler. Aracın jant kapağında ufak bir çizik oluşmuş ki benden kaynaklı olmadığına eminim ancak aracı teslim alırken fark etmediğim için hasarı karşılamaya razı oldum. Yaklaşık 500-600 TL arası bir masraf çıkabileceğini söylediler ve ben de kabul ettim ancak tam 1624.80 TL ücret kesmişler ve bunun ne için kesildiği ile ilgili ne bir bilgilendirme maili ne de çağrı aldım. Faturayı görünce şok oldum plastik jant kapağındaki ufak bir çizik için 1624 TL ücret kesilmesi resmen dolandırıcılık. Allah korusun biraz büyük bir hasar olsaydı 50 bin TL kesmiş olurlardı büyük ihtimal. Bu firmadan son kiralamam oldu bir daha kapısından bile geçmem. Süreçle ilgili resmi yerlere de başvurumu yapacağım.

2024:01:10 10:49:22
ahmet karadogan

ahmet karadogan

Daha önce İstanbul greenmotion dan araç kiraladım. Ankara'daki konumlarını görüp kiralamak için haritaya bakayım dedim Allah'tan baktım. Bir firma bu kadar mı rezalet olur. Müşterinin memnun kalmamasi ve mağdur etmek için elinden geleni yapmışlar.Greenmotion bir daha uğramamak üzere 👋🏻.( İyiki Google var yorum yapilabiliniyor herkesin yaptığı yanına kar kalmasin)

2024:01:16 07:55:14
kayhan kayan

kayhan kayan

Findeks onayı problemi var. 7 ayrı şirketten son dönemde araç kiraladım, bunda findeks onay vermedi dediler. Planlarınız altüst olabilir. paranızla rezil olmayın, ucuz olmasına kanmayın

2024:01:15 13:53:33
Osmanlıcacı

Osmanlıcacı

Bugün sabah 8.00 için araç kiralamıştım. Saat şu anda 8.27 ve halen satış sorumlusu burada yok. Bekliyoruz...Sonunda aldım aracı ama rezervasyon yaptırdığım aracı mı; HAYIR.Fiat Egea kiralamıştım ancak Fiorino verdiler :(Böyle olmamalı!

2023:12:18 08:48:11
ÖZHAN IŞIK

ÖZHAN IŞIK

MerhabaGreen motion olarak Ankara çankaya Söğütözü şubenizden tek günlük kiraladığım aracınız 3 km gitmeden benzini bitmiş ve ana yolda kalmıştır(Skoda And şubesi önünde ). Şubenizi arayıp 40 dakika yolda beklemem sonunda benzin getirmişlerdir .Daha sonra ..Telefonla beni arayıp haya ,edep, üslup olmadan telefonda beni tehdit vari bir şekil benzin parasını getir cebimizden verdik benim koyduğum benzinle sen şuan geziyorsun diyerek çalışanları fatihbey beni tehdit etmiştir.Benzin bedeli 130 TL tuttu denildi , benzin fişimi de bana vermediler bende 200 TL bıraktım. Yolda ben en yakın benzinlige bile gidememişken yolda kalmam şirketin sorunudur, ben benzinlikten benzin aldıktan sonra yolda kalmam benim sorunumdur. Müşteri memnuniyeti diye bir şey söz konusu dahi değildir, yoktur.Ben 4 kişi çalıştıran birisiyim eğer benim ,Müşterilerimden birisine bu şekilde davranılmış olsa şirketimin ismini telafuz ederler . Ben de burda müşteri memnuniyeti olmadan mağdur edildim . Aylık 2 araç kiralama düşüncem de şuan tamamen başka bir firmaya teklif edilecektir. Ben müşteriyim Ankara Çankaya Söğütözü greenmotion çalışanı Fatih bey isimli çalışmanızı kınıyorum. Araç kiralayacaklarda bu durumu göz önünde bulundurun aracı alırken de kesinlikle detaylı video çekin ,. Bu şekilde bir yaklaşımı kesinlikle kimse hak etmez.Ben çalışanı bilmem müşteri olarak green motion bilirim.

2023:10:08 14:46:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı