Arkadaş Cafe bazlama dunyasi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 67 Yorum Ekle

Ankara Arkadaş Cafe Bazlama Dünyası

Arkadaş Cafe Bazlama Dünyası, Ankara şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. İşletme, özellikle bazlama çeşitleri ve kahvaltı menüsü ile tanınmaktadır. Misafirlerine lezzetli ve doyurucu bir kahvaltı deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, taze ve kaliteli malzemeler kullanmaktadır.

Tarihçe

Arkadaş Cafe Bazlama Dünyası, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde lezzetli bazlama çeşitleriyle müşterilerinin favorisi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Arkadaş Cafe Bazlama Dünyası, uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Misafirlerine kaliteli ve doyurucu bir kahvaltı deneyimi sunarken, cüzdanları da düşünmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bazlama çeşitleri
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Keyifli ve sıcak bir ortam
  • Uygun fiyatlar
Arkadaş Cafe Bazlama Dünyası, lezzetli bazlama çeşitleri ve kahvaltı menüsü ile Ankara'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, sıcak bir ortamda sunulmaktadır. Uygun fiyat politikası ile de müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Arkadaş Cafe bazlama dunyasi Yorumlar - 1

user124502

Ankara Arkadaş Cafe bazlama dunyasi Kafe, harika bir atmosfere sahip ve lezzetli bazlamalar sunuyor. Çalışanlar çok samimi ve misafirperverdi. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

31 Mart 2024
Kasım Ezgin

Kasım Ezgin

Bu sabah gittik serpme kahvaltı yapalım diye. Kötünün bile bir adı var, buna bir sıfat bulamayıp berbat demekle yetiniyorum. Kahvaltılıklar başka masadan kalma gibi, menemen ve yumurta buz gibiydi, kalite sıfırın altında bilmem kaç. Masada tuz yok diyip tuz istedik yan masadan alıp verdiler 🤣 çatal bıçak bildiğiniz teneke 🤣🤣

2024:01:14 12:15:28
Xyz Zyx

Xyz Zyx

Sipariş vermek için çok bekledik mekan boş olmasına rağmen. Tost istedik normal ekmek arasında geldi tost ekmeği yerine. Sigarasız alanı yoktu her yer leş gibi sigara kokuyodu. Pazar günü öğlen saatlerinde tavuklarının bittiğini söylediler (2-3 gibi). Her açıdan çok kötü bir deneyimdi. Tavsiye etmiyoruz asla.

2023:12:03 11:57:01
Fatma Bölükbaş

Fatma Bölükbaş

Eksi puanlama sistemi olsaydı eksi 500 verecektim. O kadar rezalet bir mekan ve hizmet doğrusu. Kahvaltı için girdik 10 dk sonra girmez olaydık dedik. 2 kişilik serpme kahvaltı siparişi verdik. Masada peçete yok. İstemeyle getirttik. Personel bir de "peçetemiz yok" diyerek yan masadakini getirdi. Bıçak yok. Kahvaltı bitmeye yakın 5.istemede geldi artık bıçakta. İşletme sahibinin mekan işletme olayından bihaber oluşumu mu, yoksa personellerin ağzı açık, beş karış suratla iş yapmaları mı daha trajikomik çözemedim ama kahvaltı yaptığımız esnada bir çift servisin yetersiz oluşundan şikayet edip, işletme sahibi ile konuştuktan sonra masadakilere bile dokunmadan çıkması aşırı güzel bir hareket oldu doğrusu. Kendilerini o anda tebrik etme şansım olmadı ancak mekanın, servisin o kalitesizliğine yakışır bir hareket oldu. Aşırı acıktığımız için biz mekan değiştirmedik lakin ilk ve son kez geldiğim bir yer olarak kalacak. Keşke adıyla müsemma bir mekan olup müşterisine ve hizmetine olan yaklaşımı daha uygun bir vaziyette olsaydı. Yorumlara bakmadan öyle alalede girdiğimiz bir mekan, hizmetten, iletişimden, güler yüzden, ekipmandan yoksun... Umarım çok yakın zamanda kendilerini düzeltirler yoksa tamamen müşteri memnuniyetine odaklı bu hizmet sektöründe ayakta kalmaları pek mümkün olacak gibi gözükmüyor.

2023:09:24 09:59:49
Oğuz Keleş

Oğuz Keleş

Eskiden çok severek arkadaşlarla ekipçe gidip gayet lezzetli ve güzel zaman geçirdiğimiz bir mekandı. Mekan yenilenmiş ama lezzetini kaybetmiş.

2023:12:17 10:03:38
Murat Kara

Murat Kara

Böyle bir hizmet yok bazlama bozulmustu ve çok kötüydü Allah'tan erkenden fark ettik üstüne bazlamayı iade etmemize rağmen onun parasını söylediğimize rağmen parasını aldılar bir daha gitmiycem aklını varsa simit poğaça yeseniz bundan iyi paranız cebinizde kalsın hiç tavsiye etmiyorum ilgi alaka sıfır bir çay ile kolanın gelmesi 15 dk sürdü üstelik hepsi kötüydü kesinlikle gitmeyin üstüne basarak söylüyorum gitmeyin rezalet gibi yer

2023:12:25 12:50:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı