KLC OTOMOTİV A.Ş.

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Ankara KLC OTOMOTİV A.Ş.

KLC OTOMOTİV A.Ş., Ankara şehrinde faaliyet gösteren bir otomotiv şirketidir. Şirket, otomotiv sektöründe yedek parça satışı ve servis hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

KLC OTOMOTİV A.Ş., 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

KLC OTOMOTİV A.Ş., müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş yedek parça stoğu
  • Uzman teknik ekip
  • Hızlı ve güvenilir servis hizmetleri
  • Müşteri odaklı yaklaşım
KLC OTOMOTİV A.Ş.'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatlar ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Yenimahalle KLC OTOMOTİV A.Ş. Yorumlar - 1

user124477

Ankara KLC OTOMOTİV A.Ş. Oto Satıcısı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araç seçenekleri geniş ve kaliteli. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
Hakan Yörük

Hakan Yörük

Araç alımında teknik ve satış konularının hepsinde yardımcı olan Kılıç Oto dan çok memnun kaldım. Araç alış ve satışında çok profesyonel hizmet veriyorlar ve yardımcı oluyorlar. Ali Bey ve Özkan Bey teşekkür ederim. Hayırlı ve bereketli işler dilerim.

2023:06:11 19:01:30
Ozan Atlas

Ozan Atlas

Telefonda anlaşıp şehir dışından geldim, sağolsun Ali bey her konuda bir abi gibi yardımcı oldu. Alıcı olarak büyük paralar odedigimiz otomotiv sektöründe kişilik olarak böyle güven veren, kurum olarak her konuda profesyonel şekilde yardımcı olan biriyle tanışmak beni çok mutlu etti. Ali beye çok teşekkür ediyorum Allah hayırlı bol kazançlar versin.

2023:03:25 17:27:46
Akin Kula

Akin Kula

İlk aracımızı Klc otodan Ali Kılıç beyden aldık inanılmaz destek oldu. ödemede ve satışta büyük kolaylık sağladı. Bundan sonraki süreçlerde de kendilerinden destek alacağız. Tüm samimiyetimle söylüyorum çok dürst ticaret yapıyorlar.

2023:03:28 15:57:59
rotfa

rotfa

Güzler yüzleri, samimiyetleri, iş takipleri ve hizmet kalitesi ile her konuda yardımcı oldular çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını diliyorum.

2023:08:17 14:42:07
Yılmaz Levat

Yılmaz Levat

Hayırlı uğurlu olsun aldığımız arabadan ve verdiğiniz hizmetten dolayı çok memnun kaldık. Çok temiz bir firmadır herkes gönül rahatligi ile güvenebilir. Allah işinizi rast getirsin

2023:03:25 19:26:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı