Cafe Borges

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Ankara Cafe Borges

Cafe Borges, Ankara şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. Misafirlerine kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve atıştırmalıklar sunmaktadır. Ayrıca çay, kahve ve diğer içecekler de mevcuttur.

Tarihçe

Cafe Borges, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı menüsü: 20 TL - 50 TL arası
  • Öğle yemeği menüsü: 30 TL - 70 TL arası
  • Akşam yemeği menüsü: 40 TL - 100 TL arası

Önemli Özellikler

  • Organik ve taze malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri ve tema geceleri düzenlenmesi
  • Ücretsiz Wi-Fi ve kitap köşesi bulunması
Cafe Borges'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve geniş iç mekanı ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca düzenlenen etkinlikler ve ücretsiz Wi-Fi imkanı da işletmeyi tercih etmeniz için önemli bir sebep olabilir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Altındağ Ankara Cafe Borges Yorumlar - 1

user124429

Ankara Cafe Borges Kafe, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri ve atıştırmalıkları da oldukça lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

31 Mart 2024
Görkem

Görkem

Kale ve çevresindeki müzeleri gezdikten sonra buraya oturmak içimi ısıttı. Öncelikle mekandan içeriye adım atınca karşılaştığım karşılama çok samimi ve içtendi. Mekanın ışıkları, şarkıları ve atmosferi tam istediğim gibiydi. Elmalı tart, mozaik pasta, americano ve sıcak çikolataları da harikaydı. Eğer Ankara kalesine veya müzelere doğru gezmek isterseniz şiddetle uğramanızı tavsiye ederim.

2023:12:11 15:18:01
mustafa

mustafa

Kale ve müzeleri gezdikten sonra kahve molası vermek için harika bir mekan. Çok güzel bit hanın içerisinde serinlerken kahvenizi içebileceğiniz süper bir yer. Mekanın içi de bir o kadar güzel dekore edilmiş. Kışın da gitmek istiyorum

2023:07:15 07:55:11
Leyla Arslan

Leyla Arslan

Ankara Kalesinin dibinde bence bir vaha. Mekanı cok beğendik. Özellikle mantısı 5 yıldızı hakkediyor. Gözlemesinide beğendik fiyatlarıda gayet iyiydi. Kaleye geldiğinizde güzel bir mola mekanı.

2023:06:27 14:35:32
Emre Serdar Atalay

Emre Serdar Atalay

Yemek menüsü çok zengin değil ama ne yaparlarsa güzel yapıyorlar. Çok otantik bir ambiyans. Limonata denemek için yine gideceğim. Kahveleri de güzel.

2023:07:20 12:12:42
Orkun Krcs

Orkun Krcs

Ankara'da atmosferini en çok beğendiğim kafe burası diyebilirim. Kapıyı açıp içeri girdiğiniz an, ben özel bir yerdeyim hissi bünyeye yerleşiyor. Dışarıda hava çok fena olmasa da içerideki soba çok tatlı bir şekilde yanıyordu. Güzel bir masa bulup hemen yerleştik ve kahvelerimizi sipariş ettik. Kahvenin yanına tatlı olarak da elmalı tart rica ettik. Özellikle elmalı tart yediğim en güzel şeylerden biriydi. Türk kahvesi ve filtre kahve tatmin etti. Kahvelerimizi yudumlarken arkada çalan şarkılar ortamın havasına çok uygundu. Keyifle vakit geçirdik ve bu tatlıdan bir daha yemeliyiz diyerek mekandan ayrıldık.

2023:04:01 19:38:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 09:00–20:00

Altındağ Ankara 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı