Mekan Kültür Kafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 80 Yorum Ekle

Ankara Mekan Kültür Kafe

Mekan Kültür Kafe, Ankara şehrinde bulunan bir kafe ve etkinlik mekanıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve özel etkinlikler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Mekan Kültür Kafe'de, her bütçeye hitap eden seçenekler bulunmaktadır. Kahve çeşitleri, tatlılar ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ve ferah bir iç mekan
  • Canlı müzik etkinlikleri ve diğer kültürel etkinlikler
  • Özel etkinlikler için rezervasyon imkanı
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti
Mekan Kültür Kafe, sıcak atmosferi, lezzetli kahve çeşitleri ve çeşitli etkinlikleri ile Ankara'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek veya özel etkinlikler düzenlemek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Mekan Kültür Kafe Yorumlar - 1

user124359

Ankara Mekan Kültür Kafe, şehrin en keyifli mekanlarından biri. Atmosferi çok sıcak ve samimi, çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri ve atıştırmalıkları da oldukça lezzetli. Hem kitap okuyup hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Mart 2024
sükût

sükût

Bence kahvaltı listesinde ilk üçte yer alacak bir mekan değil. Doyduk çok şükür dedik ama ortam kahvehane gibi camlar lekeli duvarlar is kahvaltı ise berbat değil ama harika da değil, ellerine sağlık yinede ama mekan bayağı bir değişime ihtiyaç duyuyor kahvaltı çeşidi arttirilmali. İl dışından gelen arkadaşımı sıralamaya göre ovuldugu için getirmiştim ama yanılmışım artık İnternet yorumlarına da pek güvenim kalmadı. Dediğim gibi günü geçirmek için kitap okumak veya çay içmek için iyi olabilir ama özel bir arkadaşınızla kahvaltı keyfi için uygun değil bence. Bu arada pos geçmiyor nakit çalışıyorlardı biz gittiğimizde.

2024:01:02 15:57:03
Sevil Aydın

Sevil Aydın

Ortamı çok güzel çok sakindi biz gittiğimizde hafta içi sabah saatleriydi çünkü.Yalnız kahvaltı daha güzel daha kaliteli olabilir.Kahvaltıda hiç özen hissedemedim.Sıcaklarda dahi bir lezzet yoktu.Yine de oturup vakit geçirmek açısından çok orijinal bir ortam.

2023:12:05 06:00:07
Mugdat Hazar

Mugdat Hazar

Mescid var temiz düzenli. Tuvaletleri de aynı temiz hijyenik. Kitap kafe tarzı bir yer daha çok ders çalışmaya giden insanlar var. Biz de hafta da bir iki kez toplanıp muhabbet ediyoruz arkadaşlarla kafe sahip/çalışanları da katılıyor bazen bize sevdiğimiz bir yer tavsiye ederim.

2023:11:14 10:30:29
Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım

Ankara'da daha üniversite kazanmadan bir sene önce uğradığım ilk mekandı. Nostaljik bir ortam, hoş bir havası ve güler yüzlü personelleri var.. kafeye başa bir güzellik katan şey işte ortamda sizi sizden alan kısık sesli müziklerinin olması..

2023:02:19 14:37:42
Cihangir Koyuncu

Cihangir Koyuncu

Çak kaliteli klass bir mekan muhakkak gidin şehrin göbeğinde gürültüden uzak nezih bir ortam. Çalışanlarda çok kibar ve ilgililer

2022:06:23 11:44:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı