Espressolab Ankara Bahçelievler

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Ankara Espressolab Ankara Bahçelievler

Espressolab Ankara Bahçelievler, Ankara şehrinde bulunan bir kahve dükkanıdır. 2015 yılında açılan bu mekan, misafirlerine yüksek kaliteli kahve çeşitleri ve lezzetli atıştırmalıklar sunmaktadır.

Tarihçe

Espressolab Ankara Bahçelievler, kahve tutkunları için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak hizmete girmiştir. Misafirlerine sıcak ve samimi bir ortam sunmayı hedefleyen bu mekan, kısa sürede Ankara'nın en popüler kahve dükkanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Espressolab Ankara Bahçelievler, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar için makul fiyatlar belirleyerek müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve çeşitleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Samimi ve sıcak bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Espressolab Ankara Bahçelievler'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli kahve çeşitleri, lezzetli atıştırmalıklar, uygun fiyatlar ve samimi bir ortam sizi bekliyor. Siz de bu keyifli deneyimi yaşamak için bizi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Espressolab Ankara Bahçelievler Yorumlar - 1

user124250

Ankara Espressolab Ankara Bahçelievler Kafe harika bir mekan! Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü, kahveleri ise gerçekten lezzetli. Atmosferi de çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

31 Mart 2024
hasan yavuz

hasan yavuz

Mekanın tasarımından başlamak istiyorum . Mekanın tasarımı çok güzel çok ilgi çekici ve güzel bir tasarımı var benim gittiğim çoğu mekandan farklı ve güzel . Hizmet açısından sıcaklık hizmetini özellikle çok sevdim Ankara'da bu havada bu hizmet mükemmel temizlik hizmetleri olarakta görevli gayet ilgili ve masalar temiz . Kasada ki görevliler gayet ilgili ve hızlıydılar tek sorun kahvelerinin içeriğini çok iyi anlatamadı oda bu kadar güzellik içerisinde küçük olabilecek bir şey . Hizmetiniz için teşekkür ederiz

2022:12:24 16:28:17
Özden Ozpek

Özden Ozpek

Mekan güzel sıkışık değilDiğer yandan çok kolay para kazanan kişiler olmalı ki bu kadar pahalı fiyatları. Bir sandviç veya herhangi tatlı 100 TL üzeri idi.

2023:12:23 10:12:50
Ahmet AVCI

Ahmet AVCI

Kahveleri lezzetli ama hak ettiğinden daha az ilgi görüyor. Bahçeli'de bile çok sakin rahat yer bulabileceğiniz bir mekan.

2024:01:11 21:18:21
Ahmet Burak Öztürk

Ahmet Burak Öztürk

Sürekli kahve içtiğim için farklılık olsun diye çay istedim. Cumartesi 17:00 civarıydı. Kasadaki hanımefendi akşam saatlerinde çay servisleri olmadığını söyledi. Anlamadım vs diyince çay yapmıyoruz bu saatlerde dedi. Daha fazla kar marjı olan ürünlerine yönlendirme çabası sanırım.

2023:11:04 14:22:27
mehmet ekiciler

mehmet ekiciler

Amerikanoya tek shot espresso bile atmaya üşenen, filtre kahvesi a101 in cafex kahvesiyle aynı tadı yakalamış,lattesi ilik süte kahveyi anlattıkları, fiyatları piyasanın üzerinde olan bir yer kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çalısanlar kibar fakat baristalıkları yok. Umarım kahve yapmayı ve koymayı öğrenirler

2023:11:13 18:48:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–01:00
  • Salı 09:00–01:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 09:00–01:00
  • Cuma 09:00–01:00
  • Cumartesi 09:30–01:00
  • Pazar 09:30–01:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı