Ankara AŞTİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Ankara AŞTİ

Ankara AŞTİ, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi olarak bilinen bir otogar işletmesidir. Şehirlerarası otobüs seferlerinin düzenlendiği ve yolcuların konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayan bir tesis olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ankara AŞTİ, 1994 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana sürekli olarak gelişerek ve genişleyerek, Ankara'nın en önemli otogarlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Ankara AŞTİ, farklı otobüs firmalarının seferlerine ev sahipliği yaptığı için fiyatlar firmalara göre değişiklik gösterebilir.
  • Genel olarak uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu bekleme alanları
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Otopark imkanı
  • Çeşitli hizmetler için danışma ve bilgilendirme noktaları
Ankara AŞTİ, geniş hizmet yelpazesi ve konforlu atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir otogar işletmesidir. Yolcuların seyahatlerini keyifli ve güvenli bir şekilde tamamlamalarını sağlayan bir tesis olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Yenimahalle Ankara AŞTİ Yorumlar - 1

user123704

Ankara AŞTİ Otobüs İstasyonu oldukça geniş ve düzenli bir yapıya sahip. Otobüs seferlerinin düzenli olarak yapıldığı, temiz ve bakımlı bir istasyon. Yolcular için birçok imkan sunulması da oldukça memnuniyet verici. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

31 Mart 2024
Olcay Özfırat

Olcay Özfırat

Ankara Şehirlerarası Terminal İşlatmeleri'nin kısaltması AŞTİ'dir. Eskiden insanları neredeyse Ankaray'dan iner inmez çeviren çığırtkanlara son verilmesi harika olmuştur. İçerisinde yeni düzenleme yapılmıştır. Fakat satılan ürünlerle ilgili hiçbir kontrol yoktur. Büfeler yolcu kazıklamaya bakar. O yüzden yiyecek ve içeceklerinizi buraya gelmeden almanızı tavsiye ederim. İçerisindeki market bile büfelerle aynı fiyattan satış yapar. Otobüs kalkış saatleri düzenlidir. Fakat alt kattan yoldan gelen otobüs bekliyorsanız işiniz Allah'a kalmıştır. Yazanelerde çalışanların çoğu suratsızdır. Bir de ücretsiz taşıma arabalarını ele geçirip taşıma ücreti alan tipler vardır.

2023:10:28 01:23:40
Ersiniksar

Ersiniksar

Ankara'dan Türkiye'nin dört bir yanına ulaşım sağlayabileceğiniz terminal. İçerisinde temel ihtiyaçlarınızı karşılaşabileceğiniz lokanta, market vb. yerlerin yanı sıra çiçekçi, telefoncu, emanetçi vb. hizmetler de sunulmaktadır. 2021 yılında başlayan iç tadilat büyük ölçüde tamamlanmış ve içerisi daha modern bir görünüme kavuşmuştur. Kızılay'a raylı sistem aracılığıyla ulaşım çok rahat bir şekilde sağlanmaktadır.

2023:12:25 14:21:33
Gezgin2023

Gezgin2023

4-5 yıldır otobüs yolcuğu yapmamıştım. Yıllar sonra otobüse binmek için Aştiye geldim. Dinlenmek ve otobüs saatini beklemek için bank bulmak neredeyse imkansız. 4-5 yıl önce bekleme alanı olarak kullanılan yerlerin büyük bir kısmına ticarethane ve büfeler konmuş. Üst dinlenme alanları yönüne kiralık ofisler yapılmış. Halka hizmet yerine bu alanları ticarethaneye dönüştürüp kiralamak feodal bir kafa yapısının ürünü.

2023:07:30 11:18:23
Serhat Çelik

Serhat Çelik

Otogar gayet büyük ve güzel. İstanbullu biri olarak esenler otogarı gören biri bu otogara şükreder otobüsler rahatca çıkabiliyor tek sıkıntısı otogar çok soğuk metrosu var ankaray ulaşımı onla sağladım gayet rahat ve kolaydı

2023:01:17 12:46:12
AHMET CAN ÖZCAN

AHMET CAN ÖZCAN

Kalitesiz dukkanlar kalkmaya başlamış. Hiç olmazsa bir kahveye 30 lira verince kaliteli bir kahve içiyorum.

2023:06:11 09:44:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Ankara Yenimahalle 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı