Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi

Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi, Ankara şehrinde hizmet veren bir banka şubesidir. Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olup geniş bir hizmet ağıyla müşterilerine bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Akbank, 1948 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin en köklü ve güvenilir bankalarından biridir. Mithatpaşa/Ankara Şubesi ise bölgedeki müşterilere kaliteli hizmet sunmak amacıyla açılmıştır.

Fiyat Politikası

  • Akbank, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve ücret politikaları sunmaktadır.
  • Hesap işletim ücretleri ve diğer bankacılık işlemleri için uygun fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ATM ve şube ağıyla müşterilere kolay erişim imkanı sunar.
  • Online ve mobil bankacılık hizmetleri ile müşterilerine 7/24 hizmet verir.
  • Yatırım danışmanlığı ve diğer finansal hizmetlerle müşterilerine destek sağlar.
Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi bankacılık deneyimini sunmaktadır. Geniş hizmet ağı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilebilecek bir banka şubesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi Yorumlar - 1

user123655

Akbank Mithatpaşa/Ankara Şubesi oldukça güler yüzlü ve hızlı hizmet veren bir banka şubesi. Çalışanları müşterilere her konuda yardımcı olmaya gayret gösteriyorlar. Şubede her zaman temiz ve düzenli bir ortam bulunuyor. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir banka şubesi.

31 Mart 2024
Sevgi GÖLLER

Sevgi GÖLLER

Merhabalar,Şubede çalışanların telefona bakma gibi bir özelliği yok.Dahili tuşluyorum açan yok , bireysel müşteri temsilcisi diye tuşluyorum açan yok, operasyon diye tuşluyorum açan yok , sağolsun birtek Kobi danışmanı Tuğba hanım açıyor yetkililere aktarıyor ama yine açan yok. Tam 2 saat oldu kesintisiz arama yapıyorum yine yok yine yok.Akbank büyük bir banka bu sorunun çözülmesi için bir çözüm bulmaları gerekir.

2023:09:01 11:26:05
DENİZ SEZGİN

DENİZ SEZGİN

10.11.2022Mithatpaşa şubesinde çalışan personeller iğrenç!!! Az önce kapanmaya son 10 dakika kala 2 dakikalık işlem için kimse olmamasına rağmen bekletildim. Siyah saçlı siyah üstlü şişko hanımefendi neden geldin der gibi bakışlarından anlamıştım zaten bir problem çıkaracağını. İşlemlerimi eksik yaptığını bildiğim halde 'benlik bir işlemim kalmadı' diyerek azarlarcasına gönderdi. Geç geldiğim ve mesainizden ettiğim içib kusura bakın lütfen! Maaş kartım buraya bağlı olmasa gram yanından geçmeyeceğim bir banka ama mecbur katlanıyorum.(11.11.2022 Güncelleme : Tabii ki de mağdur edildim. Kullanıma açılması gereken kart sadece QR ile işlem alabiliyor 🙄 mümkün olduğunca başka şubeden işlemlerime devam edeceğim)

2022:11:11 06:42:42
Emre çalışkan

Emre çalışkan

Şube için tek söz çok kaba burnu havadalar. İstemeyerek anca işin düşerse gidiyorum. 5 yıldız yukarı görünsün diye verdim. 1 bile değilsiniz.

2019:11:29 08:46:49
Emine gökgöl

Emine gökgöl

Şube personelinin telefona bakması şart ticari müşteri olan bir firmanın çalışanıyım saatlerce arıyorum telefonlar açılmıyor personel cep telefonu veriyor o dahi açılmıyor.Çek ve kredi ödemelerinin olduğu bir dünyada ulaşılamayan bir banka ne kadar tercih nedeni olabilir?

2017:10:19 12:34:36
Şeyda Gülruh Yılmaz

Şeyda Gülruh Yılmaz

Hayatımda bu kadar kaba ve ilgisiz banka çalışanlarını birarada görmedim ben. İşlemimi halledemeden çıktım. Tek bir soruya dahi cevap vermiyorlar. REZALET

2019:03:27 12:13:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı