Mr.B Cocktail Bar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

İşletme Başlık: Ankara Mr.B Cocktail Bar

Mr.B Cocktail Bar, Ankara şehrinde bulunan bir kokteyl barıdır. 2015 yılında açılan işletme, kaliteli ve özgün kokteylleri ile müşterilerine eşsiz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Mr.B Cocktail Bar, kokteyl kültürünü Ankara'ya getirmek amacıyla kurulmuştur. İşletme sahipleri, dünya çapında tanınan kokteyl uzmanları ile çalışarak benzersiz ve lezzetli kokteyller yaratmışlardır.

Fiyat Politikası

Mr.B Cocktail Bar, kaliteli içecekleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Menüdeki kokteyller, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özgün ve lezzetli kokteyller
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Profesyonel ve deneyimli bar ekibi
Mr.B Cocktail Bar, Ankara'da eşsiz kokteyller ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır. Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle unutulmaz bir gece geçirmek için tercih edebileceğiniz bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Mr.B Cocktail Bar Yorumlar - 1

user123610

Ankara Mr.B Cocktail Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Kokteylleri çok lezzetli ve özenle hazırlanmış. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Müzik seçimi de çok başarılı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

31 Mart 2024
Volkan

Volkan

Mantar Burgerin ekmeği de köftesi de gayet iyiydi. Karamelize soğan az biraz yanmıştı ama çok dert etmedim. Mekanın genel kitlesi ve atmosferi de güzeldi. Tavsiye ederim.

2023:09:09 20:41:37
Batuhan Eltk

Batuhan Eltk

Güzel... Ses seviyesi makul gündüzleri sakin bir mekan tavsiye ederim. Gündüz saatlerinde kampanyalı alkollü içki bulmak mümkün buradan fiyat paylaşmıyorum malum her gün değişiyor.

2024:01:14 18:28:00
Mert Yüksel

Mert Yüksel

Mekan güzel, kuğulu park’a çok yakın. Lokasyon olarak çok avantajlı. Müzik asla rahatsız edici değil. Bazı sarhoş insanlar size salça olmaya çalışabiliyor :). Ön tarafta sigara içiliyor ama üst açıldığı için ben rahatsız olmadım. Kokteyllerin hepsi aynı fiyat, 95 Lira (Nisan 2022). Kokteylleri tarif ettirip yaptırabiliyorsunuz. Pek başarılı bulmadım ama yine de güzel konsept :). Mutfak pek başarılı değil. Genel olarak güzel bir mekan. Haftaiçi akşamları gidilebilir. Sakin bir haftasonu için ideal.

2022:04:25 12:20:04
Levent Temizkan

Levent Temizkan

Günün öğle vakti daha kimseler yokken gittik. Mekan sahibi oldukça güler yüzlü ve sevecen. İşin mutfağında yetiştiği için işletmeciliği bana göre iyi biliyor. Mekan temiz ve nezih. Biz denemedik ama kokteyl konusunda oldukça iddialılar. Fiyatlar abartı değil. Birde mekan hayvan dostu. Ama sadece kokoşların züppelerin değil sokaktaki hayranlarında dostu. Keyifli bir mekan, şimdiden iyi eğlenceler.

2018:08:06 06:56:49
Turan G

Turan G

Harika bir yer, kokteyller gerçekten süper. Masadan direkt ödeme yapabiliyorsunuz…

2023:07:30 14:24:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–01:00
  • Salı 11:00–01:00
  • Çarşamba 11:00–01:00
  • Perşembe 11:00–01:00
  • Cuma 11:00–01:00
  • Cumartesi 11:00–01:00
  • Pazar 11:00–01:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı