Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi

Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi, Ankara şehrinde hizmet veren bir banka şubesidir. Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olup geniş bir hizmet ağıyla müşterilerine bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Akbank, 1948 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin en köklü ve güvenilir bankalarından biridir. Yıllar içinde müşteri odaklı hizmet anlayışıyla büyüyerek bugün geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Akbank, müşterilerine çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır.
  • Fiyat politikası, hizmete göre değişiklik gösterebilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş şube ağıyla müşterilere kolay erişim imkanı sunar.
  • Çeşitli bankacılık ürünleri ve hizmetleriyle müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm sunar.
  • Teknolojik altyapısıyla hızlı ve güvenilir hizmet sunar.
Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir banka şubesidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet veren Akbank, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için güvenilir bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi Yorumlar - 1

user123226

Akbank Yenişehir/Ankara Şubesi oldukça güler yüzlü ve hızlı hizmet veren bir şube. Çalışanlar her konuda yardımcı oluyor ve soruları sabırla cevaplıyorlar. Şube içi düzenli ve temiz. Ancak bazen sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

30 Mart 2024
Rukiye Yucel

Rukiye Yucel

Konu hakkında müşteri hizmetlerinin yönlendirdiğini söylememe rağmen “aptal mısınız, anlamıyo musunuz” dercesine bi konuşma şekli var. Konuşma sonunda da şak diye kapattı suratıma telefonu. Medeniyetsiz insanlar.

2023:11:17 08:54:40
Serhat Camlibel

Serhat Camlibel

Personeli bana ilgisiz ve saygısız davrandı. Samimi olarak söylüyorum Akbankın tek memnun kalmadığım ve bir daha gitmeyeceğim şubesi. Bana göre Akbankın Bakanlıklar şubesini tek geçerim.

2023:09:19 08:50:11
Fatîh Türk

Fatîh Türk

Çalışanlar çok berbat,içeride ?kahvehane gibi siyaset yapılıyor,işe bakan yok nasıl olsa maaş yatıyor gün bitsin yeter,HELE hele BİREYseldeki adam korku filmlerinden gelmiş suratsız ,sırf bu yüzden Akbank ı bırakırım.

2023:08:10 07:22:44
İremnur Çiçekci

İremnur Çiçekci

Çalışanlar çok ilgisiz işlem yapabilmek için yardımcı olmuyorlar çok suratsızlar. Bir tanıdığı geldiği için bankoyu bırakıp gitti ve gelmedi işlemimi yapmadı.

2023:07:18 07:05:08
Mine Kale

Mine Kale

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bireysel bankacılık işlemi için gittim. Tek personel çalışıyorlardı. Önümde 3 kişi vardı. Yarım saatte tek sıra dahi ilerlemedi. Personel çok ağır çalışıyor. Ayrıca müşteri memnuniyeti yok. Personelleri çok ilgisiz ve müşteri ile nasıl konuşacağını bilmiyor.

2022:08:25 09:49:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı