London Pub Çankaya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Ankara London Pub Çankaya

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan London Pub, İngiliz pub kültürünü Türkiye'ye taşıyan bir mekan olarak hizmet vermektedir. 1998 yılında açılan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

London Pub Çankaya, Ankara'nın en eski ve köklü eğlence mekanlarından biridir. İngiliz publarının sıcak ve samimi atmosferini yansıtan mekan, müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

London Pub Çankaya, geniş bir içki ve yemek menüsüne sahip olup, fiyatlarıyla da müşterilerine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • İngiliz pub kültürünü yansıtan dekorasyon
  • Canlı müzik ve DJ performansları
  • Geniş içki ve yemek seçenekleri
  • Sıcak ve samimi atmosfer
London Pub Çankaya, eğlenceli ve keyifli bir gece geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. İngiliz pub kültürünü yaşamak ve kaliteli hizmet almak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya London Pub Çankaya Yorumlar - 1

user123177

Ankara London Pub Çankaya Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi, müzikleri ve içecek seçenekleri oldukça başarılı. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Tek eksikleri biraz daha geniş bir alan olabilir.

30 Mart 2024
Yunus Eren Özkan

Yunus Eren Özkan

Mekanın kendisi çok güzel akşam ayrı bir güzel oluyor. Meyveli şarap (soğuk) içmiştim tadı hâlâ damağımda oldukça lezzetliydi. Fiyatlar belki ortalamanın bir tık üzeridir fazla değil. Müzikler ve insan kalabalığı kafanızı şişirmiyor (genellikle). Özellikle bir yetkili abi var adını bilmiyorum oldukça samimi birisi.

2023:12:16 19:30:15
merve merve

merve merve

Arka tarafta bulunan sigarasız bölüm oldukça keyifli. Bölgedeki diğer publara göre fiyatları uygun. Servis iyi, oturumu rahat, tuvaletleri temiz. Müzik çok yüksek değil masada rahatça sohbet mümkün. Yakınında ücretli otopark mevcut.

2024:01:06 19:26:10
Tuba Kızgın

Tuba Kızgın

Buradaki bira kokteylleri mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Tabii eğer Corona gibi biraları seviyorsanız bunu da seversiniz. Ben Efes Pilsen+Lime+Mint kokteylini denedim ve bayıldım üstelik 95 TL gibi bir ücret ödedim bence fiyatlar makul. Bunun dışında çalışanların ilgisi gayet güzeldi, ortaya gelen ikram çok hoşumuza gitti. Ve benim en çok sevdiğim de soğuk havalar için her masada birer battaniye var, ince düşünülmüş bir hareket. Tekrar geleceğim!

2023:09:22 19:42:37
Fatih Temiz

Fatih Temiz

Mükemmel, atmosfer harika, arkadaşlarımla gittim, çok beğendik. Hizmet, güleryüz, servis hızı, tavsiye ederim. Uzun süre bir arada oturup sohbet edebileceğiniz hoş bir ortam.Otopark sorunu yok, tek tavsiyem bina aralarındaki otoparklara(pahalı) ya da yolun soluna aracınızı park etmeyin (tek yönlü yollarda sol tarafta park edilen araçları çekiyorlar). 6:45 in yanında büyük otopark var, uygun fiyatlı. Bestekar sokakta alkol kontrolü yapılıyor.😉

2023:12:19 17:39:50
S.Yücel Özer

S.Yücel Özer

Beğenerek uğradığımız ve menü olarak tercihlerin cok olduğu keyifli vakitler geçirebileceğiniz pub

2023:09:21 08:32:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:00–01:00
  • Salı 12:00–01:00
  • Çarşamba 09:00–01:00
  • Perşembe 12:00–01:00
  • Cuma 12:00–01:00
  • Cumartesi 12:00–01:00
  • Pazar 12:00–01:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı