Liva Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Ankara Liva Pastanesi

Liva Pastanesi, Ankara şehrinde hizmet veren bir pastane ve kafe işletmesidir. 1995 yılında açılan pastane, lezzetli pasta ve tatlı çeşitleri ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Liva Pastanesi, geleneksel Türk tatlıları ve pastalarıyla başladığı yolculuğuna, zamanla yenilikçi ve farklı lezzetler ekleyerek genişlemiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan pastane, yıllar içinde Ankara'nın en sevilen tatlı mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Pastane ürünleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Özel günlerde ve etkinliklerde indirimler ve kampanyalar düzenlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli ve taze malzemeler kullanılarak üretilen ürünler
  • Geniş ve çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri
  • Şık ve konforlu bir ortamda hizmet sunulması
Liva Pastanesi, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Ankara'da tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Misafirlerine keyifli bir tatlı deneyimi sunan pastane, her zevke hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ankara Çankaya Liva Pastanesi Yorumlar - 1

user123065

Ankara Liva Pastanesi Fırın'da harika lezzetler bulabilirsiniz. Özellikle pasta çeşitleri çok lezzetli ve taze. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Mart 2024
İpek İnci

İpek İnci

Trendyoldan waffle sipariş ettim ... şubeyi araya araya 2 saatte geldi.gelen yumurtalı ekmek üzerine haşlanmış meyve cikolata sosuyla resmen....inanılmaz...servis yok pecete bile yok su icinde....hayatımda böyle bir servis böyle bir waffle yemedim.asla yorum yapmam ve bir mağazayı rencide etmem ama gerçekten kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum.asla adına güvenerek sipariş vermeyin.

2023:12:31 17:40:25
Zeynep SARIKAYA ALTUN

Zeynep SARIKAYA ALTUN

Bu ikidir Güvenlik Livadan aldığımız yaş pasta bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Hiç yakıştıramadım, adına ve kalitesine güvendiğimiz için gittiğimiz Liva ne kalitesi ne de tadından eser kalmamış. Verdiğimiz devasa ücrette cabası. Bayat pastayı misafirimize ikram etmek de mahcubiyetimizle perçinlendi. Bravo ve pes diyorum başka da birşey demiyorum.

2024:01:16 20:01:34
Rayan Kılıç

Rayan Kılıç

Allahım hayatım da yediğim eeeeen kötü donutlar bu şubeye aitti. Ekmekten kalan hamuru sanıyorum ki ucuz çikolata aroması ile birleştirip çikolatalı donut diye satıyorlar. Korkunçtu. Liva pastanelerinin sahibi olsam bu şubeye dava açardım marka değerini düşürdüğü için . Rezaletti. Üstüne bir de çok geç geldi sipariş . Tam bir fiyasko

2023:12:15 19:41:39
Hülya

Hülya

Sipariş verdik sebastian cheesecake siparişi verdik çok kötüydü kurumuş sertleşmiş kenarlar ......geri bildirim için aradık çöpe atılmış şeyin görselini istemiş lezzetli bulamadığım bir şeyi yiyemeyeceğime göre yardımcı olmak adına herhangi bir şey yapılmadı müdür gerçekten bu konuda aşırı ilgisiz ve alakasız eski etik değerler ve kaliteye hakim olmaması üzücü oldu

2024:01:01 13:36:10
bahar yuksel

bahar yuksel

Trendyol yemekteb soyledigim omleti 2 saatte teslim edemediler. Telefonda da yalan soylediler, once 1. Satte aradim, cikti yolda dediler, 45 dakika sonra aradim park ediyoruz 2 dakikaya sizde dediler. 650metre mesafede restoran bulundugum yere, 2 yumurta kirip bana 2 saatte ulastiramadilar, bir daha asla siparis vermeyecegim.

2023:09:22 10:55:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı