Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi

Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi, Ankara şehrinde sanatseverlere hizmet veren önde gelen bir sanat galerisidir. 1990 yılında kurulan galeri, geniş bir sanat koleksiyonu ve düzenlediği müzayedelerle sanatseverleri buluşturmaktadır.

Tarihçe

Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi, sanatseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli sanat eserlerini geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Galerideki sanat eserlerinin fiyatları, sanatçıya, eserin büyüklüğüne ve nadirliğine göre değişiklik gösterebilir.
  • Müzayedelerde ise açık artırma yöntemiyle eserler satılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş sanat koleksiyonu
  • Düzenli olarak düzenlenen müzayedeler
  • Uzman kadrosuyla sanatseverlere danışmanlık hizmeti
Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi, sanatseverler için benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Geniş koleksiyonu, düzenlediği müzayedeler ve uzman kadrosuyla sanat tutkunlarının tercih ettiği bir adres olmaya devam etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Ankara Çankaya Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi Yorumlar - 1

user122376

Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi, şehrin sanatseverlerine önemli eserleri bir araya getirme ve sergileme imkanı sunuyor. Galeride düzenlenen müzayedeler de oldukça ilgi çekici ve başarılı geçiyor. Çalışanların ilgisi ve profesyonelliği de takdire değer. Ancak galerinin konumunun biraz daha merkezi olması tercih edilebilir. Genel olarak Ankara Sanat Galerisi & Müzayede Evi'ni ziyaret etmek sanatseverler için keyifli bir deneyim olacaktır.

30 Mart 2024
Müjdem Demet Yücelgen

Müjdem Demet Yücelgen

Zor yıllar sevgisi nefisss.ilgi mükemmel sunum çok güzel.. hele hele müdürleri hanım efendiye bayıldım.

2023:01:12 14:21:56
Abdulkadir kılıç

Abdulkadir kılıç

Navigasyon yanlis yonlendirdi telf actik galeriye o kadar ilgili olmadilar. Kecironden kalkip gitmek bayagi zorken. Bir de sergi ile ilgili bilgi veren yoktu. Ama guzel yonu cocuklarin gurultu patirtilarina ses etmediler bir de kedileri harikaydi 😊

2018:06:27 10:34:14
Akif Atli

Akif Atli

Galeri istisnai bir yer. Kolleksiyonu modern ve klasik eserlerden olusuyor. Goze ve ruha ayni ozenle hitab ediyor. Moern sanat anlayisina alisik olmadihim halde bazi sanatcilarin modern anlayis ve uygulamalari beni hayran birakti. Hattin ve Islam felsefesinin derinligini bu galeride gozlerinizle gorup en derinden hissedebilirsiniz

2019:11:23 06:17:31
Bulent Ari

Bulent Ari

SENEDE EN AZ 10 NITELIKLI SERGIYE EVSAHIPLIGI YAPIYOR.HER SERGI YAKLASIK 20 GUN KADAR KALIYOR.ANKARA.DA BU TUR YERLERIN SAYISI MAALESEF COK AZ.KESKE SEHIR MERKEZINDE OLSAYDI.TAKIP EDILIRSE ZIYARETCILER COK SEY OGRENIR.SERGI SANATCISININ BULUNDUGU GUNU TAKIP ETMEKTE FAYDA VAR.

2019:01:24 15:10:20
Osman Aktaş

Osman Aktaş

Çok sakin ve nezih bir mekan...

2018:06:05 14:33:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–17:00
  • Salı 10:00–17:00
  • Çarşamba 10:00–17:00
  • Perşembe 10:00–17:00
  • Cuma 10:00–17:00
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Ankara Çankaya 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı