Karakaya Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Amasya Karakaya Veteriner Kliniği

Amasya Karakaya Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Ahmet Karakaya tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanların sağlığı ve refahı için geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Karakaya Veteriner Kliniği, kurulduğu günden bu yana bölgedeki evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır. Hekim Ahmet Karakaya'nın uzmanlığı ve sevgi dolu yaklaşımı, kliniğimizi bölgenin tercih edilen veteriner kliniklerinden biri haline getirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Amasya Karakaya Veteriner Kliniği, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.
  • Hizmetlerimizin fiyatlandırması, evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına ve sağlık durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Amasya Karakaya Veteriner Kliniği, evcil hayvanınızın sağlığına değer veren ve onlara sevgiyle yaklaşan bir ekip tarafından işletilmektedir. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara en iyi bakımı sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Karakaya Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user121635

Amasya Karakaya Veteriner Kliniği'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimli. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve tedavisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Mart 2024
Mustafa Ozturk

Mustafa Ozturk

Bizim dostumuz şanslının doktoru olurlar kendisi .Bu gençlikte ışık var doğrusu Güleryüzü canan yakinligi misafir perverligi çok iyi hele işinde çok çok iyi

2022:10:05 10:02:03
Arzu Özgün

Arzu Özgün

Her türlü hizmeti severek yapan bir klinik çok kedimiz olduğu için evimize kadar gelip her birisiyle her türlü ilgiyi alakayı sonuna kadar gösteriyorlar. İşlerini severek yapan Kemal Beye ve yardımcısı Fatih Beye coook teşekkür ediyorum. Güzel dostlarınızı güvenerek emanet edebilirsiniz👍😻

2022:05:07 15:22:21
Buğra Çelik

Buğra Çelik

Oğlum sayesinde veterinerden korkmamaya başladı. İşini severek yapan Kemal hocama teşekkür ederim. Dostunuza sahibi gibi davranacak bir veteriner arıyorsanız gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

2021:09:26 20:52:37
Ezgi Şahinkaya

Ezgi Şahinkaya

Amasya'da gidilebilecek en güvenli en ilgili veteriner kliniği Karakaya veteriner kliniği sevgi dolu bir yer .Kedimin kısırlaştırma operasyonunu yaptı ve 3 aylık halinden beri gidiyoruz hep çok iyi:))

2022:05:10 19:31:12
Sultan Semia Eker

Sultan Semia Eker

Kedimizin ilk aşırısını Kemal Bey’e yaptırdık. Gerçekten işinde donanımlı ve ilgili bir veteriner hekim. Bizimle çok ilgilendi ve kafamızdaki soru işaretlerini gidermekte yardımcı oldu. Kendisine bize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz :)

2021:01:28 12:59:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı