Dedem Tur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Amasya Dedem Tur

Amasya Dedem Tur, 1995 yılında kurulmuş bir seyahat acentesidir. Şehir içi ve şehirler arası turlar düzenleyen firma, aynı zamanda özel turlar ve organizasyonlar da gerçekleştirmektedir.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Dedem Tur, Amasya'nın turizm potansiyelini değerlendirmek amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Konforlu ve güvenli ulaşım araçları
  • Özel tur ve organizasyon imkanları
Amasya Dedem Tur'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Ayrıca özel tur ve organizasyon imkanlarıyla unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Dedem Tur Yorumlar - 1

user121494

Amasya Dedem Tur Seyahat Acentası ile yaptığım seyahat son derece keyifli ve sorunsuz geçti. Rehberlerin ilgisi ve bilgisi sayesinde Amasya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini daha iyi keşfetme fırsatı buldum. Ayrıca otel ve restoran seçimleri de oldukça başarılıydı. Tüm detayların özenle düşünüldüğü bu seyahatten çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

29 Mart 2024
Diamond

Diamond

Bu Yaz Fethiye turuna katıldım. Aslında genel itibariyle fena sayılmazdı bu tur, beni gelip söylediğim yerden aldılar bunun için teşekkür ederim tur firması sahipleri anlayışlılardı, fakat aynı firmayla 3.turum olmasına rağmen en kötü de bu turdu diyebilirim. Bir kere hiç profesyonel olmayan bayan bir rehber vardı hiç doğru düzgün bir bilgilendirme yapmadı bile tüm tur boyunca. Ölüdenize gitmeden bir gün önce dalış yapılabileceğinin bilgisini vermedi sadece yamaç paraşütünü söyledi Ölüdenize gittiğimiz gün dalışı öğrendik ısrarla söylemediniz dedik oradaki tüm arkadaşlar da dalış aktivitesini söylemediğini hep birlikte söyledik ama kendisi ısrarla söyledim dedi hâlbuki yok öyle bir şey işini de doğru düzgün yapmadı zaten tur boyunca umurunda da değildi açıkçası. Bu sadece birinci örnek sonra ben dalış için gitmek istediğimde parayı kendi hesabına istedi ben de yatırdım neden dalış firmasına değil de bayan rehberin hesabına yatırıldığını hâlâ anlamış değilim neyse sonra dalıştaki arkadaşlardan öğreniyorum ki dalış ücreti 700-800 TL imiş kendisi benden 1200 TL istedi ben de yatırdım bayan rehberin hesabına bunun nedenini sorduğumda aldığım cevap firmayı aradık herkese farklı fiyat veriyorlarmış(?) asla inandırıcı değil ama günahını almayacağım kimsenin. Ben aradaki 400 TL ile batmam ama benden fazla alınan parayı her kim aldıysa haram ediyorum. Olanlar sadece bu kadar değil tabiki dönüşte Denizli'de Pamukkaleye gitmek istedik fakat kendisi bin bir türlü bahane uydurup yok suyu azalmış filan gibi bahanelerle pamukkaleye bir türlü gitmek istemedi uğraşmak istemedi doğrusu. En son oylamayla istediğimizi yaptırdık. Ha bir de safari faciası var benim kişisel olarak tercih etmeyeceğim bir aktivite ben dalışa gittiğimde otobüste söylemiş gitmek istemeyen otelde kalabilir diye fakat ben orda değildim tabiki ve bundan haberim yoktu bilseydim otelde kalır farklı bir aktivite planlardım fakat kendisi bu bilgilendirmeleri bile doğru dürüst yapmayacak kadar profesyonellikten uzak. WhatsApp grubunu niye kuruyorsunuz madem bilgilenme yapmayacaksınız değil mi !!! Daha çok şey anlatırdım ama bilgi sahibi olmanız için yeterlidir diye düşünüyorum. Firmayla da bı da tura katılmayacağımı herkese söyledim ve olanları tüm çevreme anlattım anlatmaya devam edeceğim ki başkaları mağdur olmasın... arayıp şikayet edecektim fakat aile üyeleri çalışıyor zaten firmada kimi kime şikayet edecektim? firma sahiplerine bir şey demiyorum anlayışlılar fakat acilen bir aile şirketi olmaktan çıkıp profesyonel rehberlerle çalışmalarını öneririm.

2023:10:21 21:37:59
ES ES

ES ES

05.08.2023 Sapanca-Ormanya-Maşukiye gezisi tam bir fiyasko. Ne kadar @Dedemtur'a ait olmadığı söylense de sonuç olarak hem aracın ön tarafında hem arka tarafta "dedem tur" yazısı basılmış bir araçla 2. Araç olarak yola çıktık.7 saatlik yolu 12 saatte geldik. Daha yolculuğun başında araç 3 kez kayış kopardı. programda neler yazıldıysa hepsi gerçekleşecektir denildi. evet programda yazılı yerlere gidildi ama 20-25-30 dakikalık zaman zarfında gezildi. Aynı yerler gözükmesine hatta Maşukiye de karşılaşılması da rağmen, bırakın yolculuğunuz nasıl geçiyor diye sorulmasını selam bile verilmedi. sadece kurulan Whatsapp grubundan üzüntü mesajları atıldı. 45 yolcunun can güvenliği tehlikeye atıldı, bir Allah'ın kulu da çıkıp özür dilemedi. Bu kadar düzensiz disiplinsiz bir organizasyon görmedim. keşke 1. grubun yaşadığı eğlenceli geziyi 2. tur çıkan araçtaki müşterilerinize de yasatsaydiniz.İşletme sahibi bizlerle konuştu gece saat 23.30-00.00 saatleri arasında arızalı araca geçtiğimizde, kendini ifade etti. Kendi adıma söylüyorum, ikna olmadık, sadece kendi paramızla rezil olduk.Dedemtur pişmanlıktır. Üslup çok yanlış, desem anlayacak birileri çıkarmı bilmiyorum. Şoförlerinize çay poğaça ikram ettiysek bu bizim merhametimizi, küçük Emrah gibi rol kesip sonrada alay etmeniz sizin samimiyetsizliginizi gösterir. Ben araca geldim, gazınızı aldım diyorsunuz ya, gaz almak yerine gönül almayı bilebilseydiniz keşke. 2. Araçtan paylaşılan resim video varmı bilemiyorum ama hepsi yalan sahte kısa kısa süren göstermelik fotoğraf ve videolar.

2023:08:06 14:10:31
PUBG SEVER

PUBG SEVER

Çok iyi bir işletme 40-50 dakika da sadece Amasya merkezinden belirli yerlerden alıp havalimanına götürüyor. Fiyatlar çok uygun. Taksiye filan binmeyin. Öperler

2023:09:06 17:32:41
Pınar Uyanıkça

Pınar Uyanıkça

Bu beş yıldız rehperiniz Alparslan bey için. 5 ağustosta sümela manastırındaydim. Turunuzda Seyehat etmememe rağmen Alparslan beyin sümeladaki freskler ve mozaikler hakkındaki bilgilendirmesi katılma fırsatı buldum. Bizi kırmayıp bir kaç sorumuzu da cevaplama nezaketi gösterdi. Çolk teşekkür ederim.

2023:08:05 19:27:28
Dursun Arı

Dursun Arı

İlgi alâka süper.tüm ekibe teşekkür ederiz

2023:10:20 14:00:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar 10:00–17:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı