Amasya Otogar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Amasya Otogar

Amasya Otogar, Amasya şehrinde bulunan ve şehirlerarası otobüs seferleri düzenleyen bir otogardır. 1995 yılında hizmete açılan otogar, modern ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Otogar, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehirlerarası otobüs seferleri düzenlemektedir. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla seyahat imkanı
  • İndirimli bilet seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve temiz otogar alanı
  • Çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleri
  • Otopark imkanı
  • Engelli dostu hizmetler
Amasya Otogar, konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunan bir otogardır. Uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Amasya Otogar Yorumlar - 1

user121415

Amasya Otogar Toplu Taşıma İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Otobüs ve minibüs seferlerinin sık olması da oldukça avantajlı. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Yine de genel olarak memnun kaldım.

29 Mart 2024
Sinan YAŞAR

Sinan YAŞAR

Amasya Otogarı şehrin dışında şehir merkezi ile ulaşım biraz zor ...Her ne kadar bir buyukşwhir otogarı gibi tam teşekkūllū ve kompleks olmasa da eski otogarı göre çok çok daha kullanışlı . Otogarı içerisinde dinlenme salonu ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işyerleri mevcut. Gūzel Amasya mıza çok daha gūzelleri yakışır. Tebrik ediyorum xe çalışmalarından dolayı Amasya Belediyesini kutluyorum .

2023:12:26 15:28:02
Bartello

Bartello

The bus station is outside the city. The last time I went, I took the number 11 bus from the center to the bus station. It takes about 15-20 minutes by bus. Taxi fare can cost at least 60 Turkish lira. This figure may increase or decrease due to the economy in the future. The last bus to the center ends at 21.00 or 21.30 in the evening.Otogar Amasyanın çok uzağinda. 11 numaralı otobüsle merkezden gidebilirsiniz. Tahmini 15 20 dakika sürüyor. Taksi ücreti en az 60 Türk Lirası tutabilir. Bu rakam gelecekte ekonomiye bağlı olarak artabilir veya azalabilir. Merkeze giden son otobüs akşam 21.00 veya 21.30'da bitiyor.

2022:09:24 12:47:08
Gezip Görür

Gezip Görür

6.30 otobüsü için 5 de servis olması çok saçma. Evden otogar 350 tl tuttuğunu öğrenince çift aktarma otobüsle gittim. Otogar otobüsü 11 numara ve saat başı gidiyormuş.

2023:12:08 15:53:45
Rasim Elibol

Rasim Elibol

Sanırım burası yeni yapılmış. Gerçekten harikaydı.

2022:09:14 17:25:46
Maviateş Dumanlıkent

Maviateş Dumanlıkent

kepazelik acaba belediye okuyormu bu yorumları zekasızların şehir plancılık yaptığı şehir.. otobüslerde ayarlamış dumlu petrole gel diyorlar taksiye biniyorsun git gel. yani yolcuya düşmanlık yapılan yer TÜRKİYEDE EN BERBAT sistem

2022:07:20 14:52:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı