Otobüs Son Durağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Amasya Otobüs Son Durağı

Amasya Otobüs Son Durağı, Amasya şehrinde bulunan ve şehir içi ve şehirlerarası otobüs seferleri düzenleyen bir işletmedir. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Amasya Otobüs Son Durağı, 1990 yılında aile şirketi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, sürekli olarak filosunu yenileyerek konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Amasya Otobüs Son Durağı, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Müşterilerine kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiş olan firma, her bütçeye uygun seyahat imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir içi ve şehirlerarası otobüs seferleri
  • Konforlu ve güvenli seyahat imkanı
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Amasya Otobüs Son Durağı, kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve güvenilir seyahat imkanlarıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Otobüs Son Durağı Yorumlar - 1

user121411

Amasya Otobüs Son Durağı Toplu Taşıma İstasyonu oldukça düzenli ve temiz bir durak. Otobüslerin kalkış saatleri belirli bir düzen içerisinde ve zamanında gerçekleşiyor. İstasyon çevresindeki düzenli oturma alanları ve temiz tuvaletler de oldukça memnun edici. Ancak bazen yoğun saatlerde otobüslerde yer bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir durak.

29 Mart 2024
Muhammet Ali Yüksel

Muhammet Ali Yüksel

2018:11:06 15:57:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı