Amasya Uygulama Oteli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Amasya Uygulama Oteli

Amasya Uygulama Oteli, Amasya şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine modern ve şık odalarında konaklama imkanı sunan otel, şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Amasya Uygulama Oteli, 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla konuklarına evlerindeki rahatlığı sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Amasya Uygulama Oteli, konuklarına uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Otel, farklı oda seçenekleri ve kampanyalarla misafirlerine ekonomik bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık odalar
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Konuksever ve profesyonel hizmet anlayışı
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otopark imkanı
Amasya Uygulama Oteli, misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmanın yanı sıra şehir merkezine yakın konumuyla da dikkat çekmektedir. Profesyonel ve konuksever hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlayan otel, ekonomik fiyatlarıyla da tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Amasya Uygulama Oteli Yorumlar - 1

user120813

Amasya Uygulama Oteli Spa harika bir deneyimdi. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Spa hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

29 Mart 2024
Metin KELEMENÇE

Metin KELEMENÇE

Amasya uygulama oteli fiyatı olarak iyi , kahvaltıda güzel ve doyurucu. Sadece yatak bazaları eski ve deforme olmuştu.Ortasi yere değiyordu. Temizlik ve hijyen konusu önemli dikkat edilmeli.

2023:10:03 16:50:53
faruk altun

faruk altun

Dört gece kaldık .1 otele giden yol kapalı başka alternetif yol var ama bir tane levha bile yok.oda kapısının boşluğundan dolayı rahatsız olduk ve Ken di imkan larımızla sorunu hallettik.odaların balkonu yok .kahvaltı biraz zengin olabilir.son akşamımızda çay bile demlenmedi nedendir anlamadım

2023:12:16 05:41:41
Tamirci Çırağı

Tamirci Çırağı

Otel biraz eski, ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz ama yetkililere bildirdiğinizde hemen ilgilenip çözüyorlar. Şehir merkezinde olmaması bir dezavantaj gibi görülebilir ama bu durum bakış açısına göre değişir. Doğa içinde bir otel. Odalar klimalı, kahvaltı bir çok öğretmenevi veya uygulama otelinden çok çok daha iyi. Ayrıca çorba da vardı.

2023:09:03 17:40:37
Ecem Ayan

Ecem Ayan

Ufak bir dolap, kalorifer, tv, internet, klima var. Çarşaf ve havlular temiz değildi, tabii ki bu fiyata aman aman bir şey beklenmez ancak daha iyi olabilirdi. İçime sinmeyince yeni çarşaf istedim güzel ilgilendiler. Kahvaltı yeterli (biz sporcu kafilesi olarak gittik akşam yemeğimiz vardı normalde var mı bilmiyorum o da güzeldi) bahçesi ve yemek yeri güzel merkeze ne kadar uzak bilmiyorum. Zannımca genelde yaşlılar kalıyor tatlı aile ortamı var. Tabii ki öğrenciler hizmet veriyor normalde 3 verirdim ama 4 :)

2023:08:12 12:16:14
Yasemin Bilgiç

Yasemin Bilgiç

🛖Merkeze 10 km uzaklıkta bulunuyor. Konaklamak için mantıklı seçeneklerden🏠Odalar temiz düzenli. Banyo&wc eski olması sebebiyle kirli özensiz bir görüntüde🍳Kahvaltı doyurucu ve lezzetliydi. Çeşit seçeneği güzeldi. Çorba eklemeleri çok güzel olmuş💳2 kişi 500₺

2023:09:08 15:32:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı