Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi

Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi, Amasya şehrinde bulunan bir konaklama tesisi olarak hizmet vermektedir. Misafirhanede konaklayanlar, şehirdeki işleri nedeniyle kısa süreli konaklama ihtiyacı duyan DSİ personeli ve ziyaretçilerdir.

Tarihçe

Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi, DSİ'nin Amasya'daki şube müdürlüğü tarafından işletilmektedir. Tesis, DSİ personelinin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmete açılmıştır.

Fiyat Politikası

Misafirhanenin fiyat politikası, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlar, günlük veya haftalık konaklamalar için uygun seviyededir.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sunmasıyla tercih edilmelidir. Merkezi konumu sayesinde şehirdeki işlerinizi kolayca halledebilir ve rahat bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi Yorumlar - 1

user120789

Amasya DSİ 73. Şube Müdürlüğü Misafirhanesi Spa oldukça temiz ve düzenli bir tesis. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Spa hizmetleri de oldukça kaliteliydi. Rahatlatıcı bir masaj yaptırdım ve çok memnun kaldım. Tesisin genel atmosferi de oldukça huzurlu ve sakin. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer. Puan : 5

29 Mart 2024
Faruk Enes Oğuz

Faruk Enes Oğuz

Çok memnun kaldım, temizlik ve hijyen çok iyi. Kahvaltıda standart şeyler veriyorlar fakat verilen herşey kaliteli. Hizmet mükemmel. Çalışanlar çok çok iyi güler yüzlü insanlar.

2023:12:21 23:03:06
jale öztürk

jale öztürk

Dsi misafirhanesi calisanlarina selam olsun. Tesis gercekten cok güzel, çalışanlar birbirinden iyi hizmet vermek için yarışıyorlar. Bir gün icin gitmiştik. Üç gün kaldık. Ayrıca amasyaya üç gün yetmiyor. Mutlaka gidilmesi gereken yerlerden.

2023:12:06 04:33:30
YÜKSEL TUFAN

YÜKSEL TUFAN

HUZUR...Çalışan personele çok teşekkür ediyorum...Güler yüzleriyle tanıdık bir dosta ev gezmesine gelmişim gibi ağırlandım...Sezsizlik,mis gibi tertemiz bina ve bahçesi ile dinlenerek çıktım...Tekrar tekrar gelme sözü vererek tabiki...

2023:09:24 10:01:55
Burak Akyavaş

Burak Akyavaş

Odalar yeterli seviyede, tesisin bulunduğu bölge yemyeşil ve çok güzel, tesis çalışanları çok nazik ve ilgililer. Tam anlamıyla çok güzel bir konaklamaydı.

2023:08:26 19:56:40
Ahmet Kadim

Ahmet Kadim

Temiz bir yer.otmanlik alan var arka tarafinda.ariya karşı dikkat ediniz.yeri konumu güzel merkez içinde.sakin bir şehir.peyzaji falan pek begendim.

2023:08:28 06:47:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı