Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

GÖZLEK TERMAL Amasya

GÖZLEK TERMAL, Amasya şehrinde bulunan doğal termal kaynaklardan faydalanarak hizmet veren bir termal tesisidir. Misafirlerine sağlık ve dinlenme imkanı sunan tesis, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

GÖZLEK TERMAL, yıllar önce aile işletmesi olarak kurulmuş olup, zamanla genişleyerek modern bir termal tesisine dönüşmüştür. Doğal kaynaklardan elde edilen termal suyun sağlık üzerindeki olumlu etkileriyle tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük termal havuz kullanımı: 50 TL
  • Termal otel konaklama fiyatları: 200 TL - 500 TL arasında değişmektedir
  • Spa ve masaj hizmetleri: Ek ücret karşılığında sunulmaktadır

Önemli Özellikler

  • Doğal termal kaynaklardan beslenen havuzlar
  • Modern ve konforlu konaklama birimleri
  • Spa ve masaj hizmetleri
  • Restoran ve kafe seçenekleri
GÖZLEK TERMAL, şehir stresinden uzaklaşmak ve sağlık dolu bir tatil geçirmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Doğal termal suyunun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini deneyimlemek ve huzurlu bir ortamda dinlenmek için tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez GÖZLEK TERMAL Yorumlar - 1

user120773

Amasya GÖZLEK TERMAL Spa harika bir deneyimdi. Termal suyun kalitesi çok iyiydi ve tesisin genel temizliği de oldukça başarılıydı. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Spa hizmetleri de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

29 Mart 2024
Fatih Parıldar

Fatih Parıldar

İnternetten rezervasyon yaptırıp, buraya da gidip hayal kırıklığına uğramayın. Bildiğiniz harabe, en dışardan kapı duvar, içeride köpekler cirit atıyor. Orada birisine sorduk. Yazık yıktılar yerine yenisi yapılacak dediler ama yapmadılar. Gelen bağırıp çağırıp geri dönüyor dedi. Hele internetten para yatırdıysanız vay halinize.. Eski hali çok iyiydi. Her yıl giderdik. Bulunduğum şehre yakın olduğu için 3 gün önce günü birlik yine gittik fakat tam bir fiyasko. Kapı duvar, yıkmışlar muhatap yok vs vs.. Telefonları açanda yok. Bildiğiniz yıkmışlar ya :) Ama hala çoğu siteden rezervasyon yapılıyor, sitesi açık :) Bilmeyenler para yatırıyor. Sıkıntılı durum..

2021:11:01 08:22:29
GuLEr İnan DeMiRKaN

GuLEr İnan DeMiRKaN

Otel bölge olarak yerleşim yerinden uzakta. Şehir kalabalığından sıkılanlar için ideal. Şehir 15 dk mesafede, yollar düzgün, ulaşım sıkıntısı yok. Konakladığımız zaman zarfında, çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Her gün temiz havlu veriliyo, odalar düzenleniyo, sıcak içecek imkanı sürekli var. Biz 4 gün konakladık ve kaplıcalardan memnun kaldık. Temizlik sıkıntısı yok, tüm çalışanların emeğine sağlık. Çok teşekkür ediyoruz.

2019:07:02 07:44:32
Tuncay Sahin

Tuncay Sahin

Fotoğraflara bakıldığında ilk başta mavi bir havuza çok cezbedici gelebilir ama termal havuzlara aile ile girilmedigi için hiç hoslanmadim. Haremlik selamlık usulü kadın erkek ayrı. Bina modern ama sosyal yapi olarak dini ve geleneksel kesime hitap ediyor. Bir yabancı turist asla bu durumda gelmez. Amasyada teislterin geldiği bir noktada güzel bir reklam yapılıp, belirli saate servis düzenlemis olsa amasyaya gezmeye gelen yabancı turistleri ağırlama imkanı bulur. Ben kendim otelde hiç kalmadım. Çünkü yakin bir konumda kalacak yerim vardı. Fiyatlar kaplıca için ne kadar cüzi tutulur ulaşıma önem verirse Amasya merkezden bir o kadar çok müşteri gelir. Eskiden erkekler havuzunun üzeri acikti hiç bunalma sorunu olmuyordu şimdi 1 Saaten fazla kalamıyor insan. Bu yüzden fiyatların 1 saat için çok fazla olmamasını şiddetle tavsiye ederim. Terlik konusu ayrı bir mamma. Tabiki işletmenin sunmuş olduğu terliği giymek zorundasınız. Onlarında kendine göre haklı tarafları var.En büyük arzum kadın erkek karışık görgülü insanların bir arada ailece girebilmeye imkan sağlaması.

2020:07:16 23:23:18
Ferienwohnung Heiligenhaus

Ferienwohnung Heiligenhaus

Temiz ve sakin bir mekân . Resepsiyon personeli iyi, kahvaltı salonundaki çalışanlar maalesef sınıfta kaldı. ilgi sıfır , birşey sorduğumuz halde hareket yok .tekrar ricadan sonra zorlanmış vaziyette geliyor istenen bir temiz bardak.Aslında çok daha güzel bir ortam olabilir .Dışarı havuz maalesef 17.30da kaptıyor ve suyu soğuk.Ayrıca 6. Amasya motosiklet festivaline denk geldik, çok gürültülü ve rahatsız etti. Festival hemen hotel'in önündeki piknik alanındaydı , sürekli motosikletler son gaz bağrıtıldı ve çok sesli müzik dinlendi. Bu dinlenme amaçlı yapılmış hotele yakışmıyor.

2018:08:16 21:06:41
Hakan Dinler

Hakan Dinler

03/09/2019 akşamı oradaydım. Web sitesinde yayınlanmış olan resimler tamamen sahte. ilk yapıldığında mı çekilmiş bilmem. Sabah kahvaltısı peynir zeytinden ibaret taze ekmek bile veremediler. Gitmeyi düşünen varsa bir aha düşünsün. 3 gün kalmaktı niyetimiz. 1 gece zor dayandık, rezillik diz boyu. Ciddi bir bakım ve yönetim değişikliğine ihtiyacı var.

2019:09:07 11:12:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı